Bogdan Stoica 25 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2019 Buna seara. Am si eu o rugaminte pentru cei care au prelata pe rulota. M-ar interesa daca se merita sa achizitionez o prelata si daca cei care au , sunt multumiti de prelata. De unde as putea sa cumpar ? Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2019 Salut, @Bogdan Stoica , eu folosesc folie anticondens care se folosește la montajul tablei țiglă pe acoperișuri.O folie impermeabila prin care circula aerul. Costa 75 sau 100 lei un sul din care poți să faci o husa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2019 Eu folosesc prelata de patru ani si sunt foarte multumit, am luat-o de la Exis. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2019 La ambele rulote am folosit prelata dedicata, fiind foarte multumit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Timofti Razvan 20 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2019 De la exis, foarte multumit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Stoica 25 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2019 Multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra ce parere aveti de asta https://www.emag.ro/prelata-auto-caravan-65921-pro-tec-12-14-picioare-426x225x220-cm-cu-sac-depozitare-transport-pentru-autoturism-rulota-47012478/pd/DBZFRQBBM/?ref=hdr-favorite_products Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lucian Marcu 25 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2019 Dar de asta ce spuneti: https://www.vidaxl.ro/e/8718475841623/vidaxl-prelata-rulota-gri-m Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2019 Ambele prelate sunt facute din acelesi material, foarte bun. Singura problema este ca dupa trei ani de stat in soare partea superioara, cea mai expusa, devine fragila si se rupe repede. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2019 Din poze materialul pare să fie ca cel de la folia de care spuneam. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri