Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 16 Septembrie, 2019 Pozele spun totul 8 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2019 Frumos, foarte frumos. Felicitari @Radu Ionescu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2019 Mulțumim. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stoian Nicu 4 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2020 Frumoasa locatia. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nadabaica Catalin 67 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2020 La 9/16/2019 la 22:45, Radu Ionescu a scris: Pozele spun totul Unde-i locatia asta? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2020 Scrie in titlu. Krapets, Bulgaria. A fost. De anul asta nu se mai poate merge acolo. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nadabaica Catalin 67 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2020 4 minute în urmă, Radu Ionescu a scris: Scrie in titlu. Krapets, Bulgaria. A fost. De anul asta nu se mai poate merge acolo. Aham. Multumesc, habar nu aveam undei karpets.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 în urmă cu 11 ore, Radu Ionescu a scris: Scrie in titlu. Krapets, Bulgaria. A fost. De anul asta nu se mai poate merge acolo. Au interzis autoritatile sau altceva? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2020 Da Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2020 S-au molipsit de la autoritatile romane?! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan D. 124 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2020 Cred că are legătură cu un articol de anul trecut în care localnicii se plângeau de mizeria lăsată în urmă de cei care campau, în special în pădurea din apropiere. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2020 Un pas logic ar fi fost sa creasca gradul de supraveghere a zonei, coroborat cu marirea amenzilor. S-o fi raspandit specia porcus-turisticus si pe acolo si nu mai fac fata infestarii... :( Pacat, mi-ar fi placut sa ajung acolo, asa nu-mi ramane decat Tuzla sau Malul Marii/Hahamace. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2020 La Krapets este si camping organizat. https://krapecbeach.bg/ro/camping/ https://park4night.com/lieu/62662//krapets-unnamed-road/bulgaria/ Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2020 Ceva legat de nu stiu ce dune protejate si nu stiu ce cotofana ciudata unica ce traieste acolo. Se pare ca e rezervatie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2020 în urmă cu 10 ore, Cosmin B a scris: La Krapets este si camping organizat. https://krapecbeach.bg/ro/camping/ https://park4night.com/lieu/62662//krapets-unnamed-road/bulgaria/ Este... arata cam paraginit, in afara de faptul ca mergi de te plictisesti pana la plaja, prin praf. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liliana Burghelea 44 Semnalează Publicat 20 August, 2020 Am fost anul acesta la Krapetz si era destul de plin cand am ajuns. Dupa 2 zile insa au venit politistii bulgari si au stat exact langa camping pe unde este intrarea pe plaja si nu mai lasau masinile sa intre pe plaja. Au intrat si pe plaja o data. De noi care eram cu rulota nu s-au luat dar am stat cu inima cat un purice ca vom lua amenda. Noaptea plecau si puteai baga masina daca era nevoie. Am mai reusit sa mai stam vreo 2 zile si apoi am plecat dimineata devreme ca sa nu luam vreo amenda. Locul foarte frumos insa inteleg ca toata lumea isi face nevoile in padurea din proximitate....Partea buna cu politia a fost ca s-a eliberat foarte mult zona si chiar parea un loc salbatic si nepopulat 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri