Horia Alexe 10 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2019 Buna ziua tuturor, Dupa ce ani de zile am trecut pe langa "Campingul" Iepuresti si ne uitam lung am hotarat cu familia se ne luam si noi o casa in spate. In consecinta daca nu apare nimic neprevazut in program pe 5 octombrie voi spune si eu prezent. Caruta, un Tabbert Comtesse 540 din vremuri imemoriale trasa de Skoda Superb 2012. Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2019 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2019 Bun venit alaturi de noi @Horia Alexe Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2019 Salutare și bun venit în această comunitate @Horia Alexe ! Distribuie această postare Link către postare
Horia Alexe 10 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2019 Multumesc frumos pentru primire. Urmaresc de ceva timp forumul si trebuie sa recunosc comunitatea este una deosebita. 3 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2019 Salutare @Horia Alexe sí bun venit alaturi de noi Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2019 Bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Gheorghe 7 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2019 Bine ati venit intre noi si sa aveti cat mai multe amintiri frumoase Distribuie această postare Link către postare
Horia Alexe 10 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2019 Acelasi lucru va doresc si dumneavoastra. Din pacate dupa o noapte "OFF" in curte la tara au aparut semnele de intrebare pe care le voi detaila in zonele adecvate respectiv la rulota mea, pagina ce isi va face aparitia poate chiar maine Distribuie această postare Link către postare