Viorel Vilcu 37 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2019 Salut Am nimerit pe aici in speranta de invata de la cei mai batrani Pe viitor doresc sa achizitionez un fel de dubita pe care sa o camperizez, pana atunci o sa folosesc actuala remorca pt camping pe care m-am chinuit sa o construiesc timp de 6 luni. va atasez niste poze din timpul constructiei. 3 Distribuie această postare Link către postare
Viorel Vilcu 37 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2019 4 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2019 Salutare Pexosule ! Noi astia cu chestii offroad suntem aici o casta ! Bine ca ai venit ca asa suntem vreo 3 ! ps;domnu cre ca nu sunteti ruda cu ala Valcu de la Slatina! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2019 Salutare și bun venit în această comunitate @Viorel Vilcu ! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2019 Salutare @Viorel Vilcu sí bun venit alaturi de noi. Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2019 Bine ai venit printre noi, felicitări pentru rezultatul obținut cu remorca Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 Bun venit @Viorel Vilcu Distribuie această postare Link către postare
Viorel Vilcu 37 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 bine v-am gasit! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu Gavrila 8 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 Salutare, Felicitari pentru proiect! Arata foarte bine. Ce frigider ati montat pe ea? Distribuie această postare Link către postare
Viorel Vilcu 37 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 indel 62l de la exis Distribuie această postare Link către postare
Cosmin Dinu 17 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 bravo.. fain.. fain tare.. ma tot uitam si nu stiu cum va fi cu noroiul aruncat de roti .. daca intra sau nu in sertare... poate o etansare mai buna? ca na.. mai traversezi un rau ceva.. Distribuie această postare Link către postare
Viorel Vilcu 37 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 (modificat) noroiul nu intra in sertare deoarece tot ce e in spatele rotii este "sigilat" cu CP27. Iar intre roti si sertare se afla tabla striata de aluminiu 2mm Modificat 8 Octombrie, 2019 de Viorel Vilcu Distribuie această postare Link către postare