Elekes Istvan 9 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 Numele meu este Istvan si recent mi s-a indeplinit un vis vechi: am achizitionat prima mea rulota, un Tabbert Puccini. Ma bucur foarte mult ca exista acest forum si apreciez in mod deosebit efortul si daruirea celui, sau celor care au construit acest site. Deja am gasit informatii foarte utile. Multumesc :-) 5 1 Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Vasile Oae 179 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 Bine ai venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 Salutare @Elekes Istvan sí bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 Salut și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Pungariu Daniel 0 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 Mă bucur pentru tine! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 Felicitări pentru îndeplinirea visului mai vechi și bun venit în această comunitate @Elekes Istvan ! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 Bun venit ! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 @Elekes Istvan si Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 @Elekes Istvan! Distribuie această postare Link către postare
Elekes Istvan 9 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2019 @Vasile Oae Multumesc :-) Distribuie această postare Link către postare
Elekes Istvan 9 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2019 Multumesc tuturor :-) 2 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Bun venit pe forum Distribuie această postare Link către postare