Liviu Mustata 6 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Mă numesc Liviu Mustață, am 5 7 de ani, sunt din Brăila dar locuiesc în Agigea, Constanța. Am devenit proaspătul posesor al unei rulote Bergland 395 mkt, pe care am preluat-o de la copii mei (care urmează să facă up-grade) și, cu care sper să "evoluez" în anii ce urmează, mai ales că mă apropii de binemeritata "vacanță" la care toți truditorii speră să ajungă. Mulțumesc pentru că m-ați primit în comunitatea voastră. 4 Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Salut!@Liviu Mustata Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Bun venit pe forum Distribuie această postare Link către postare
Vasile Oae 179 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Bine ai venit! Sa aveți parte de vacante frumoase! Distribuie această postare Link către postare
Gheorghe 7 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Bine ai venit printre noi si sa aveti concedii cat mai multe cu ea Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Salutare @Liviu Mustata sí bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Salutare și @Liviu Mustata ! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 @Liviu Mustata si Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2019 Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2019 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2019 @Liviu Mustata! Sa ai parte de drumuri bune ! Distribuie această postare Link către postare
Liviu Mustata 6 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2019 Mulțumesc tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare