Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2019 (modificat) De curând am cumpărat o rulota Swift Corniche din anul 1996 masa=1055kg, mma=1300kg, L=6270mm, L=2150mm, înmatriculată Ro, 2500e bine intretinuta insa la care am unele nelămuriri.Cei care poseda acest model mă pot ajuta cu sfaturi.0740144467 e nr meu Modificat 19 Octombrie, 2019 de Trufasila Sorinel Greșeli scris Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2019 Frumoasa, sa va bucurați de ea și sa aveți parte de vacanțe minunate cu ea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2019 3 minute în urmă, Raul G a scris: Frumoasa, sa va bucurați de ea și sa aveți parte de vacanțe minunate cu ea. Mulțumim! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2019 Felicitari @Trufasila Sorinel pentru achizitie Arata frumos, sa aveti parte de ea multe iesiri reusite si drumuri bune va doresc cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2019 în urmă cu 1 oră, Fejer Antal a scris: Felicitari @Trufasila Sorinel pentru achizitie Arata frumos, sa aveti parte de ea multe iesiri reusite si drumuri bune va doresc cu Mulțumim! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vasile Oae 179 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2019 Eu am tot un Swift. E puțin diferit panoul electric. Care era nelămurirea? Sa vă bucurați de ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2019 Drumuri bune și vacante minunate cu noua achiziție, @Trufasila Sorinel ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2019 La 19.10.2019 la 21:06, Vasile Oae a scris: Eu am tot un Swift. E puțin diferit panoul electric. Care era nelămurirea? Sa vă bucurați de ea! Mulțumim!Am găsit rezolvare in modul cum funcționează toate dotările. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2019 în urmă cu 9 ore, Daniel P a scris: Drumuri bune și vacante minunate cu noua achiziție, @Trufasila Sorinel ! Mulțumim! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolau Radu 6 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri