Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2019 Cumpăr câteva bare de cort (Awning executive) 1 bara îmbinate colt (poza) 3 seturi bare prelungire cu fluturas cu capete reduse și 1 set cu capăt cu carlig 3 prinderi pentru șină pe rulota pentru cort Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2019 Salutare La Targu Secuiesc la un parc de rulote sunt o gramada de bete cort de vanzare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2019 36 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Salutare La Targu Secuiesc la un parc de rulote sunt o gramada de bete cort de vanzare. Nu ai cumva un număr de contact sau ceva sa ma ajute sa iau legătura cu ei? Mulțumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2019 Scuze am uitat. 0744 307 225 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2019 34 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Scuze am uitat. 0744 307 225 Mulțumesc. Dimineața și sun. Totuși e duminica ;) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2019 Corect Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.977 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2019 @Berintan Grigore sau daca vrei un set complet, aici. Sau mai pui doua milioane si ceva si iei din magazin! PS: cele pe care le aveti sunt din aluminiu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2019 Barele sunt de aluminiu și as dori tot asa. Mai mult, nu știu cum ar potrivi sistemul de prindere la îmbinare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.977 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2019 @Berintan Grigore, multumesc pentru raspuns! Te-am intrebat pentru ca vreau sa trec pe sistemul de aluminiu (doar pentru greutate mai mica transportata). Vreau sa va mai intreb de ce s-a fisurat? De la vant? Sistemul nou din aluminiu are si acele prelungiri in exterior (streasina), care la dumneavoastra vad ca sunt cu totul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 La 21.10.2019 la 9:19, NRLaurentiu a scris: @Berintan Grigore, multumesc pentru raspuns! Te-am intrebat pentru ca vreau sa trec pe sistemul de aluminiu (doar pentru greutate mai mica transportata). Vreau sa va mai intreb de ce s-a fisurat? De la vant? Sistemul nou din aluminiu are si acele prelungiri in exterior (streasina), care la dumneavoastra vad ca sunt cu totul. Cortul l-am primit de la cineva ce l-a montat pe o rulotă într-un camping în zona montană și a avut parte de o mică furtună. Nu a fost ancorat corect și a cedat din acele bare. În rest cortul și mai ales ce era important, rulota, nu au avut de suferit. Referitor la barele din aluminiu, cu siguranță au rezistență mai scăzută decat cele din oțel, însa suficientă pentru ce sunt folosite. Aș putea face o analogie cu ochiurile de ancorare a cortului ce sunt recomandate din plastic și nu din metal pentru ca în caz de forță majoră să cedeze din plastic și nu din prinderea de pe rulotă. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri