Chirila Ion 26 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2019 Salutare, Weekend acesta am dat o fuga cu masina pana la Padina sa vad daca se poate campa, avand informatii de pe FB ca ar fi intezis. Duminica la ora 15:00 am mai gasit 3 rulote campate la Padina, in spatele parcarii din fata cabanei. Am vazut o gramada de semne pana sa intru pe drumul de piatra ce duce spre cabana ce interziceau camparea, gratarul, focul. As vrea sa merg weekend viitor cu rulota, cei care au fost anul asta, a-ți avut probleme? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin S 84 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2019 Gata, incep si la noi a se pune serios pe restrictii ? Zicea cineva ca au pus bariera si la intrare pe Valea Cerbului. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2019 Bariera de pe Valea Cerbului e pentru a plăti taxa in sezon și a fost dintotdeauna... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2019 Buna seara.Daca tot ati ajuns pana acolo de ce nu ati intrebat pe cei de la cabana ?????Pacat de atata drum..O seara buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri