Vatamanescu Octav 2 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Va salut. Ma numesc Tavi si sunt viitor rulotist. Sunt din Cluj-Napoca, si sunt in cautarea unei rulote de aproximativ 2 luni. Cu ajutorul dumneavoastra sper sa imi fie mai usoara alegerea unei rulote. Multumesc pentru accept 2 Distribuie această postare Link către postare
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Buna! Bine ai venit! Sa va gasiti cea mai frumoasa rulota! Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Salut și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Salutare @Vatamanescu Octav sí bun venit in aceasta comunitate. Mult succes la gasirea sí achizitionarea rulotei mult dorite. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 @Vatamanescu Octav Succes in cautarea ! Distribuie această postare Link către postare
Gheorghe 7 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Si eu am tot cautat, pana mi a recomandat cineva pe domnul iulian din dragasani. Am apelat la dansul si mia depasit toate asteptarile. Este o persoana de mare ancredere. Va puteti baza pe dansul mie mia adus din olanda un hobby 460.am anscris o foarte usor. Sant f0ate multumit de ea. Telefonul dansalui 0721732626.va doresc succes . 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Salutare si bun venit @Vatamanescu Octav Distribuie această postare Link către postare
Vatamanescu Octav 2 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2019 Va multumesc pentru primire. @Gheorghe Eu as prefera sa caut o rulota in apropierea Clujului. Daca nu gasesc ma duc si mai departe. Nu vreau sa ma grabesc (pana cel tarziu in aprilie vreau sa o am acasa) Distribuie această postare Link către postare
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2019 Salut! Si spor la cautarea rulotei ! Distribuie această postare Link către postare
Gheorghe 7 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2019 în urmă cu 9 ore, Vatamanescu Octav a scris: Va multumesc pentru primire. @Gheorghe Eu as prefera sa caut o rulota in apropierea Clujului. Daca nu gasesc ma duc si mai departe. Nu vreau sa ma grabesc (pana cel tarziu in aprilie vreau sa o am acasa) Va doresc multa bafta ! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2019 Baftă și @Vatamanescu Octav ! Distribuie această postare Link către postare
Sorin Nicolae Simionescu 47 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2019 Distribuie această postare Link către postare