Raul N. 9 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Buna si bine v`am gasit. Multumesc pentru accept. Ma numesc Raul, si recent mi`am indeplinit un vis. Un Hobby 650 KFU. Iubesc natura, excursiile si tot ce are legatura cu activitatile in aer liber. Ma bucur ca v-am gasit si sper ca o sa impartasim o gramada de idei impreuna. Salutare tuturor. 3 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Salut și bine ai venit printre noiO curiozitate, cu ce o tragi pe "micuța" Hobby? Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Salutare @Raul N. sí bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 @Raul N. si Distribuie această postare Link către postare
Raul N. 9 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 în urmă cu 2 ore, Raul G a scris: Salut și bine ai venit printre noi O curiozitate, cu ce o tragi pe "micuța" Hobby? Cu un Ford Ranger 3, 2 :D 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Cu un Ford Ranger 3, 2 :D Superbe amândouă, niște poze sa ne spălăm și noi ochii?De unde scrii? Distribuie această postare Link către postare
Raul N. 9 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 5 minute în urmă, Raul G a scris: Superbe amândouă, niște poze sa ne spălăm și noi ochii? De unde scrii? Din Oradea. mersii. Doar pozele astea le am 😁😁 4 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Într-adevăr f frumos trenul, vad ca și tu folosești cortul Kampa, tu ai Ace eu am modelul Rally Pro.Marchiză nu am dorit sa pun, ma iau fiorii la gândul sa gauresc tavanul. Distribuie această postare Link către postare
Raul N. 9 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 11 minute în urmă, Raul G a scris: Într-adevăr f frumos trenul, vad ca și tu folosești cortul Kampa, tu ai Ace eu am modelul Rally Pro. Marchiză nu am dorit sa pun, ma iau fiorii la gândul sa gauresc tavanul. Rulota am luat`o second. Cortul a venit la pachet, si marchiza la fel :d. Nu cred ca se intampla nimic cu tavanul ... majoritatea rulotelor am vazut ca au :D 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Rulota am luat`o second. Cortul a venit la pachet, si marchiza la fel :d. Nu cred ca se intampla nimic cu tavanul ... majoritatea rulotelor am vazut ca au :DNu, nu se întâmplă nimic, foarte multe au, este doar I fixă de a mea a găuri tavanul. Distribuie această postare Link către postare
Gheorghe 7 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Buna si ma bucur ca tiai anplinit visul si sa ai parte de cit mai multe iesri an natur Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 Bun venit @Raul N. Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2019 @Raul N. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2019 Salutare @Raul N. și bun venit alături de noi! Felicitări pentru ansamblu! Distribuie această postare Link către postare
Sorin Nicolae Simionescu 47 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2019 si drumuri bune! Frumos ansamblu, sa il stapanesti cu placere si sa aveti cat mai multe iesiri in natura! Distribuie această postare Link către postare