Lucian Pop 85 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2019 Salutare, Vreau sa fac niste mici reparatii la rulota si am nevoie de sfaturile voastre. 1. Adeziv ptr sine. Pana acum am gasit sikaflex fc11+. Vad ca este in Dedeman, la indemana. 2. Sub sinele de pe toate muchiile rulotei este un cauciuc iar acest cauciuc este sigilat cu un mastic foarte moale, care nu se intareste (gri). Nu stiu cum se numește sau cum sa il gasesc la noi. Vreau sa il inlocuiesc in anumite zone 3. Acelasi tip de mastic/adeziv este si sub grijlele de la frigider. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2019 Salut, @Lucian Pop .Cred că asta e :https://www.dedeman.ro/bucuresti5/banda-butilica-dublu-adeziva-bilka-3-x-15-mm-15-m/p/6046548 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.977 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2019 Salut, @Lucian Pop, Iti recomand Dekaseal 8936. Eu am luat gri, ambalat sub forma de "salam" de 600 ml de la Obelink si l-am pus intr-un pistol pentru silicon de la Lidl (300 ml). Acest mastic este folosit de unii producatori de rulote (ai sa gasesti clipuri video in care ei folosesc pe linia de asamblare acest produs). Cel original folosit la rulota mea (sper ca tot Dekaseal), avea cam aceeasi consistenta cu cel nou (dupa ce-l framantam un pic devenea maleabil si extrem de lipicios). Asa ca daca isi pastreaza proprietatile dupa 21 de ani, eu consider ca este bun. La Exis are doar varianta de culoare negru, la tub de 310 ml. Spor la reparat! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri