Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2019 Salutari, dupa aroape 2 ani de asteptare am decis ca e timpul pentru o noua rulota. Nu am avut timpul necesar sa plec afara dupa una asa ca am cautat in tara. Am gasit un model de rulota englezeasca cu configuratie europeana si anume un Chateau Lunar 430 din 2005. Dimensiuni: Lungime exterior: 636cm Lungime interior: 440 cm Compartimentarea este cea pe care o doresc de ceva timp si anume cea cu pat frantuzesc. Ca si dotari sunt cele obisnuite. -geamuri cu plase de tantari -2 trape -cuptor ( cu rotisor incorporat -omnistore cu pereti laterali -toaleta cu dus -boiler gaz + 220rv truma -soba truma -frigider -lumini led -instalatie 12v -etc. Modificari ulterioare: - montare bazin apa curata in interior - montare panou solar - montare vent 12v - montare plasa tantari la intrare Rulota va ajunge acasa cam intr-o saptamana. 8 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2019 Felicitări, drumuri bune și vacanțe minunate va dorim 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2019 Felicitări ! Să o stăpâniți sănătoși ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2019 Salutare @Ursu Florin Felicitari pentru achizitie, multe iesiri reusite si drumuri bune va dorim cu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2019 @Ursu Florin Felicitari pentru achizitie, foarte frumoasa si ingrijita. Drumuri bune si multe satisfactii de la noua rulota. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2019 Imi place la maxim. Sa aveti parte de vacante de vis. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raruta Florin 56 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2019 Buna configuratia. Cautam asa ceva inainte. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2019 S-o stăpâniți cu drag @Ursu Florin și vacanțe minunate cu noua căsuță! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2019 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2019 Felicitari pentru achizitie.Sa ai cu ea numai iesiri minunate!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2019 Salut, @Ursu Florin, e cea de la Alba? Sa va bucurati de ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2019 @Cristian Popa, da este cea de la Alba Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2019 Super ! Sa va bucurati mult timp de ea 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lucian Marcu 25 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2019 Foarte frumoasa, sa va bucurati de ea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2019 Sa aveti parte de ea!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2019 Felicitari pentru achizitie @Ursu Florin Sa o tragi cati mai multi kilometri 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 5 Noiembrie, 2019 Felicitări pentru achizitie si vacante minunate! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2019 Astazi a ajuns rulota acasa Incepem curatenia si modificarile pe care le avem de facut ( prize, bazin de apa, perdele, etc ) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Zob 69 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2019 Am vazut-o si eu pe un anunt :), este foarte faina, arata bine. Tu ii montezi panoul solar? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2019 Probabil in vara o sa montez si panou solar 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2019 Sa o folositi sanatosi! Eu sunt in cautare, as vrea un 450. Sa vedem ce vom gasi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2019 @Bogdan C., am optat pentru o rulota mai mica deoarece locurile in care merg ( la pescuit cel mai des ) sunt mai greu accesibile. Compartimentarea aceasta mi-am dorit-o inca de cand aveam Dethleffs ( 470) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolau Radu 6 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2020 Foarte frumoasa...Drumuri bune si vacante frumoase.. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri