Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Primul echipaj a sosit deja... Laurentiu, ca de obicei... Și prognoza vremii, care nu se anunță deloc a fi rea... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Armeanu 364 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 De la Gura Râului la Curmatura e drumul blocat. Se lucrează. Se poate pe la Orlat, Poplaca, Rășinari 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 în urmă cu 2 ore, Dan Armeanu a scris: Pentru a evita aglomerația și sensurile unice din Sibiu, pentru cei care vin pe DN 1 (Brașov /Vâlcea) recomand traseul prin Cisnădie - Cisnădioara - Rășinari - Curmatura Stezii. E mult mai lejer. Pentru ceilalți, recomand com. Cristian - Orlat - Gura Râului - Curmatura Stezii. Vă aștept cu drag!!! Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 42 minute în urmă, Daniel P a scris: Primul echipaj a sosit deja... Laurentiu, ca de obicei... Și prognoza vremii, care nu se anunță deloc a fi rea... Sa te auda cel de sus! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Locația exactă https://maps.app.goo.gl/H61DEfMwnBw4Da8b8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Armeanu 364 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Acum am dat comandă pentru 10 - 12 pâini de casă (aprox. 1, 5 kg/buc). E gata vineri pe la 11. Să nu vă înghesuiți prea tare cu altfel de pâine 🤣🤣🤣 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 în urmă cu 2 ore, Dan Armeanu a scris: Acum am dat comandă pentru 10 - 12 pâini de casă (aprox. 1, 5 kg/buc). E gata vineri pe la 11. Să nu vă înghesuiți prea tare cu altfel de pâine 🤣🤣🤣 Sorry! N-am stiut si am cumparat deja. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 19 minute în urmă, Nelu Z a scris: Sorry! N-am stiut si am cumparat deja. Nu-i nimc, se consumă. Niște varză acră, găsești Nelu pe la Fundulea? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Pregătiri si detalii proaspete de la locul faptei.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 3 minute în urmă, Daniel P a scris: Nu-i nimc, se consumă. Niște varză acră, găsești Nelu pe la Fundulea? Nu! E cam devreme, dar incerc la Piata Obor. Cate verze? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 1 minut în urmă, Daniel P a scris: Pregătiri si detalii proaspete de la locul faptei.. Tu esti online cu Curmatura Stezii? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 3-4 verze ne-ar trebui...pentru ciorbă și sarmale Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Chiar acum, Nelu Z a scris: Tu esti online cu Curmatura Stezii? Păi altfel, cum? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 2 minute în urmă, Daniel P a scris: Păi altfel, cum? Pe ce canal? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Îți spun vineri, când ne vedem... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 5 minute în urmă, Daniel P a scris: 3-4 verze ne-ar trebui...pentru ciorbă și sarmale N-am idee daca gasesc varza acra in aceasta peroada dar, ma mobilizez. Te anunt! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Sunt in drum spre piata. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Sunt in piata Delfinului. Varza murata ciu ciu! Varza dulce cata vrei! Am intrebat mai multi vanzatori si s-au uitat urat la mine, i unul m-a intrebat daca sm taiat porcu, altul ca de ce n-am pus-o la murat mai devreme.... ce mai ... n-ai cu cine! Dar ce faci tu, ca ai promis sarmale si n-ai cu ce? Stai linistit. Acum e cam tarziu de facut piata, dar merg maine dimineata la Obor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 20 minute în urmă, Nelu Z a scris: Sunt in piata Delfinului. Varza murata ciu ciu! Varza dulce cata vrei! Am intrebat mai multi vanzatori si s-au uitat urat la mine, i unul m-a intrebat daca sm taiat porcu, altul ca de ce n-am pus-o la murat mai devreme.... ce mai ... n-ai cu cine! Dar ce faci tu, ca ai promis sarmale si n-ai cu ce? Stai linistit. Acum e cam tarziu de facut piata, dar merg maine dimineata la Obor. Stai linistit, că sarmalele sunt gata deja. Mai vream una s-o tocăm și s-o punem la fiert in tuci împreună cu sarmalele, iar celelalte pentru ciorba de varza acră pe care vrea s-o prepare @Dan Armeanu. Dar ne descurcăm noi cumva si hai să vorbim in privat chestiile astea... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 2 minute în urmă, Daniel P a scris: Stai linistit, că sarmalele sunt gata deja. Mai vream una s-o tocăm și s-o punem la fiert in tuci împreună cu sarmalele, iar celelalte pentru ciorba de varza acră. Dar ne descurcăm si vorbim in privat chestiile astea... Ok. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.352 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Salutare colegi. Varza murata putem aduce noi. Sa-mi scrieti cate buc sí daca va mai trebuie ceva.Vineri seara pe la óra 22-23 sper sa ajungem sí noi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 2 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Salutare colegi. Varza murata putem aduce noi. Sa-mi scrieti cate buc sí daca va mai trebuie ceva.Vineri seara pe la óra 22-23 sper sa ajungem sí noi. Anti ma scutesti de un drum, bineinteles daca poti. E nevoie de 4 verze. Pe linga vinul roze, mai pregatesc ceva! Spune-mi insa daca e sigur sa stiu ce am de facut. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.352 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Sigur. @Nelu Z 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Multumesc! Deci cu varza murata s-a rezolvat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.352 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2019 Cu placere. Daca va mai trebuie ceva, nu ezitati scrieti-mi sí incerc sa rezolv. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri