PAUL GEORGESCU 0 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 Ma poate ajuta vreun coleg in achizitonarea unui trumavent de 12 v sau 220 v cu vreo sugestie de unde il pot gasi ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 Am eu unul dar este pe 220 v tel 0746079424 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 @PAUL GEORGESCU, am mutat topicul acesta din prezentarea de membru aici in sectiunea dedicata. Pentru vent suna la +40756840837, este de la Alba Iulia. Eu ce am cuparat rulota de la el si stiu ca are ceva venturi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian C 50 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 Salut, Am eu ..este un vent pe 220v model mai nou. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
PAUL GEORGESCU 0 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 în urmă cu 3 ore, Ursu Florin a scris: @PAUL GEORGESCU, am mutat topicul acesta din prezentarea de membru aici in sectiunea dedicata. Pentru vent suna la +40756840837, este de la Alba Iulia. Eu ce am cuparat rulota de la el si stiu ca are ceva venturi Multumesc . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
PAUL GEORGESCU 0 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 în urmă cu 2 ore, Marian C a scris: Salut, Am eu ..este un vent pe 220v model mai nou. în urmă cu 2 ore, Marian C a scris: Salut , pret ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian C 50 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 Scuze .. era trimitere pe alt forum si anuntul a fost moderat. Vent 220 model nou - 300 lei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 @PAUL GEORGESCU, daca te intereaza Trumavent 6000 nou iti pot aduce. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri