Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 Salutare tuturor, dupa o lunga absenta (desi am mai intrat si citit ce s-a mai scris) revin pe acest forum unde am descoperit ce inseamna rulotismul si unde am invatat foarte multe lucruri interesante. Datorita unei situati financiare , anul trecut am fost nevoit sa imi vand rulota, rulota ce mi-a fost foarte draga si de care m-am despartit cu greu.... Si pentru ca trecerea de la rulota la cort este destul de grea, iar majoritatea iesirilor mele cu rulota erau la pescuit am hotarat sa gasesc o cale de mijloc. Asa ca am revenit la un proiect cu care am mai cochetat cu ceva timp in urama TearDrop. Din pacate tot din motive financiare, am fost nevoit sa modific proiectul sa ma adaptez la realizarea lui cu costuri minime si materiale de prin "curtea proprie" dar asta o sa va povestesc intr-un alt topic. Va saluta cu respect, Eusebiu Cretu. 2 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 Bine ai revenit @Eusebiu Cretu Asteptam cu drag prezentarea proiectului tau Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 Bine ai revenit @Eusebiu Cretu Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 Bine ai revenit @Eusebiu Cretu succes la proiect. Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2019 Multumesc tuturor. Zilele viitoare o să prezint si proiectul meu . Distribuie această postare Link către postare