Georgiana Radu 6 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 Georgiana ma numesc, In Ploiesti eu locuiesc, Nu am inca, dar as vrea O rulota a cumpara. 2 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 Bun venit in comunitate @Georgiana Radu Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 Bun venit alaturi de noi @Georgiana Radu Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Pungariu Daniel 0 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 în urmă cu 3 ore, Georgiana Radu a scris: Georgiana ma numesc, In Ploiesti eu locuiesc, Nu am inca, dar as vrea O rulota a cumpara. Frumoasă poezie! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 @Georgiana Radu Distribuie această postare Link către postare
Georgiana Radu 6 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 Va multumesc frumos!🤗 In urma cautarilor pe forum am dat si de domnul Nicu Gheorghe din Ploiesti(recomandat de multi dintre dumneavoastra) si...cred ca am gasit si casuta noastra pe roti. Va tin la curent si va voi arata cand ajunge acasa.🤗 2 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 @Georgiana Radu Asteptam sa ne prezinti rulota achizitionata, in sectiunea dedicata! Si s-o stapaniti sanatosi! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 Bun venit printre noi, felicitări și așteptăm prezentarea Distribuie această postare Link către postare
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 în urmă cu 9 ore, Georgiana Radu a scris: Georgiana ma numesc, In Ploiesti eu locuiesc, Nu am inca, dar as vrea O rulota a cumpara. Frumoasă poezia ta, ha ! Scuzaț', n-am găsit altă rimă. Bine ai venit ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 Salutare! În 6 ore s-a rezolvat...? Distribuie această postare Link către postare
Georgiana Radu 6 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 13 minute în urmă, Adam Adrian a scris: Salutare! În 6 ore s-a rezolvat...? Seara buna! Avand in vedere ca este “postare cu salutare” cred ca este ok daca dau mai multe detalii despre “situatia”mea.... Sunt in cautarea unei rulote de 1 luna jumatate(nu mult dar...).Stiam in mare cam ce este pe piata si ce mi-as permite, site-uri cu anunturi de vazari dar fiind pe langa subiect si neavand pe cineva cu care sa ma sfatuiesc(trebuie sa fie adusa de Mos Craciun/Craciunita deci nu am cum sa ma consult cu sotul meu)informatiile de pe forum m-au ajutat sa elimin din lista, plus ca aveam nevoie sa gasesc ceva pana pe data de 20 decembrie . Nu am cumparat-o inca dar cred ca ea este. LMC LUXUS 2001, 4-5 persoane chiar daca suntem doar 2 plus o chestie blanoasa cu 4 picioruse. Sper sa fie o alegere buna... Revin cu detalii in sectiunea adecvata in cateva zile🤭 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2019 Salutare @Georgiana Radu sí bun venit ín aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2019 Bun venit alături de noi @Georgiana Radu și succes la achiziția rulotei pe care v-o doriți! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2019 si succes in achizitionarea Distribuie această postare Link către postare
Andrei Radu 6 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2020 Intre timp am aflat de LMC Luxus 490 K 2001, daca imi aduc bine aminte ca este denumirea exacta a casutei noastre pe roti. Craciunita a făcut o treaba buna cu aceasta rulota, și prin urmare nu am mai pierdut timpul și i-am montat panouri solare + mover, dar din păcate pt moment nu avem cu ce sa o tragem. Spre sfarsitul lunii martie sper să hit the road. Weekend placut! Andrei Distribuie această postare Link către postare