Ninel 90 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2019 Salutare ! Ni se alătură din Codlea încă un echipaj, Romi si Maria. Sunt bineveniti. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andronescu Petre 16 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2019 Mulțumim pt.achiziționarea lemnelor, Nini!O să cotizăm si noi! Avem foc de tabără!!!😉🤗Sa ne revedem cu bine!🤗🍻🥂 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ninel 90 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 Salut, am rezolvat cu lemnele ne asteapta in poiana masina , am luat brad si fag .Sa ne vedem cu bine si voie buna!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 Salutari tuturor. Pentru ca s.au linistit apele si la mine, spun si eu prezent incepand cu 30.12. Abia astept da ne revedem la un vin fiert si langa focul de tabara . Ninel nu mai iau generatorul, nu? ... iau doar benzina si un prelugitor ... ...... Ninel, ma iei in calcul si la lemne binenteles 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 8 minute în urmă, Ionel Uruc a scris: spun si eu prezent incepand cu 30.12. Eram convins ca nu ne lasi la greu Nelu 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ninel 90 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 Salut esti binevenit. Nelule iau generatorul sper sa faca fata are 2400 w, depinde ce consumatori are fiecare .benzina sa fie, ne vedem pe vale 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 Pe mine ma prindeti la toate cheltuielile dar nu la curent ca stau bine electric 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 Ce mă enervați! Atât de tare, încât mă gândesc să agăț rulota miercuri seara pe 1 ian. și să vin peste voi... Aș putea sta până duminică. Mai rămâne cineva până pe 4 - 5 ianuarie? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 Eu. Nu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ninel 90 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 Daca vii incerc sa o lungesc si eu. Eu as putea, dar trebuie sa duc tratative si cu sotia. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 Vremea arata bine maine pe la 12-13 sunt pe vale Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ninel 90 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 Salutare. S-ar parea ca in poiana ar mai fi un grup de rulote (mi-a spus cel care ne aduce lemnele). Vedem la fata locului cum sta treaba si unde ne asezam .Am auzit ca din 2020 primaria Busteni a interzis camparea pe vale. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 Da mai sant 3 sau 4 rulote Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 Salutare Mi-am tot dorit să particip și eu si soția la o întâlnire de iarnă, cu zăpada, multe grade sub 0 dar "astrele" nu s-au aliniat până acum! Sunt singur in RO, ea este in Italia, dar cine stie poate la anul!? Oricum va doresc multă zăpadă ce pare ca o să fie si distractie maxima! Va urmăresc! S-auzim numai de bine! An nou fericit! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2019 în urmă cu 2 ore, Ninel a scris: Am auzit ca din 2020 primaria Busteni a interzis camparea pe vale. Asta e! Un motiv in plus sa descoperim și alte locuri. Oricum Valea Prahovei e prea aglomerata și poluata. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.352 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2019 în urmă cu 10 ore, Eugen David a scris: Salutare Mi-am tot dorit să particip și eu si soția la o întâlnire de iarnă, cu zăpada, multe grade sub 0 dar "astrele" nu s-au aliniat până acum! Sunt singur in RO, ea este in Italia, dar cine stie poate la anul!? Oricum va doresc multă zăpadă ce pare ca o să fie si distractie maxima! Va urmăresc! S-auzim numai de bine! An nou fericit! Multumim @Eugen David Si noi va dorim un An nou fericit, si sa ne intalnim cat de des se poate. La Multi Ani 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.352 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2019 Cu mine mai vine un prieten cu rulota, si colegul nostru @Dobre Valeriu o sa vina pe data de 30 spre seara. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2019 Distractie placuta! Daca au si restul chef de o plimbare, venim si noi din Plaiul Foii sa va vizitam! In caz contrar ne salutam, oricum, virtual! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2019 Pregatirea pentru expeditie! Am incarcat butelia, am pregatit lopata pentru zapada, scara si matura pentru curatat panourile fotovoltaice. Pentru ca am inteles ca o parte din lemnele aduse de Ninel sunt "la metru", am ascutit lantul si am alimentat drujba pentru diverse operatiuni de debitare. Urmeaza echiparea cambuzei cu diferite sortimente! Sfat pentru cei care n-au 4x4: cine are, sa-si ia cu el lanturile antiderapante! Exista o scurta portiune de drum intre Busteni si locul de campare care, daca e acoperita cu un strat de zapada, pune probleme la urcare. Anul trecut cativa colegi au fost nevoiti sa puna lanturile. Mai bine sa le aveti si sa nu fie nevoie, decat vice versa! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ninel 90 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2019 Salutare la Busteni a nins cam 20 cm nu uitati lanturile si lopetile pt zapada .Ne vedem pe vale plecam in jur de 9 maine dimineata.. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ninel 90 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2019 Salut , pentru noaptea de revelion pregatitiva bine aduc efecte luminoase lasere lumini dinamice muzica buna si multa voie buna...... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2019 în urmă cu 1 oră, Ninel a scris: Salut , pentru noaptea de revelion pregatitiva bine aduc efecte luminoase lasere lumini dinamice muzica buna si multa voie buna...... Nici nu ma asteptam sa nu ai tu ceva de genul ascuns pe undeva prin camper 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2019 Colegii noștri sunt ocupați cu instalarea și organizarea taberei, așa că o să postez eu cu permisiunea lor, câteva imagini de la locul faptei primite prin WhatsApp... 8 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2019 Inca cateva poze "furate" de la colegii care participa la intalnire 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri