• Conţinut similar

• Mihai-Arad
      de Mihai-Arad
      ... plaja cât vezi cu ochii. 
      Camping 🏕 cotat la 3*. ASCI. Utilități, are tot ce vrei. Incl. cursuri de dans... 
      Preturi accesibile (17 €/zi. 2 pers + RV-ul). Parcela, la umbra... 80m2. 

Mai multe poze când ajung acasă. 

• Alexandru A
      de Alexandru A
       Vacanta a inceput pe 1 august si s-a terminat pe 5 septembrie.
       Am fost doua echipaje care au plecat din Romania
       1 Familia Papuc - camper Hymer
       2 Familia Adam - camper Hobby
       Traseul a fost urmatorul : Bucuresti - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Belgrad - Zagreb - Gorizia - Padova - Vicenza - Verona - Milano - Torino - Montgenevre - Briancon - Gap - Nimes - Montpellier - Perpignan - Andora - Zaragoza - Madrid - Toledo - Cordoba - Sevilia - Gibraltar - Tanger - Malaga - Granada - Murcia - Valencia - Benicarlo - Barcelona - Girona .

• Ovidiu-Betty
      de Ovidiu-Betty
      Anul acesta, prima parte a concediului am petrecut-o în Spania în regiunea Murcia, Port Mazarron, Costa Calida,  plaja numindu-se Bolnuevo. Este o plajă generoasă, unde am avut plăcută surpriză să dăm peste un camping chiar pe malul mării.
      Ca urmare am luat-o de mâna pe Betty și am bătut la pas campingul, care din pozele ce le voi atașa, veți observa că este unul extrem de generos privind locurile de campare și dotat cu toate facilitățile: restaurant, piscină, umbrare la fiecare loc de campare, spațiu pentru evacuare wc, wc, spălătorie și dușuri toate foarte curate. Etc, etc, etc.
      Din foto pe care le voi atașa veți vedea și prețurile pe care le are campingul pentru sezonul 2017.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.