Razvan Rai 24 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2019 Câteva păreri avizate, va rog! 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2019 Salut @Razvan Rai La 12/17/2019 la 16:26, Razvan Rai a scris: Câteva păreri avizate, va rog! Arată mai mult Cateva cuvinte despre rulota , poti scrie aici. Parerea mea despre "noua ta rulota" ? E ... LUX! Sa o stapanesti sanatos ; multe vacante frumoase. Apropo, despre cea veche NU ne-ai povesti prea multe. Vacante, ceva? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Rai 24 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2019 Salut, mulțumesc! Am descoperit forumul după ce am vândut-o pe cea veche. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Rai 24 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2019 Va salut, ce părere aveți? Aud des “exclus englezoaice” și de aceea întreb aceasta comunitate , am dat greș oare? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2019 Felicitari @Razvan Rai pentru achizitie. Este o rulota foarte frumoasa luxoasa, Sa ai parte de ea multe iesiri reusite si drumuri bune va dorim cu noua 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2019 La 12/17/2019 la 16:50, Razvan Rai a scris: Va salut, ce părere aveți? Aud des “exclus englezoaice” și de aceea întreb aceasta comunitate , am dat greș oare? Arată mai mult Eu unul, nu sunt neapărat contra englezoaicelor. Sunt de parare că lucrul cel mai important este modul cum a fost exploatată si intreținută, nu de unde provine. Dar tu fiind la a doua rulotă, mă gândesc că ai acumulat ceva experiență și cred că ai ales în cunoștință de cauză. S-o stăpânești cu drag și să vă ofere cele mai frumoase vacanțe! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2019 @Razvan Rai si eu dupa 2 EUROPENE am luat un Chateau adus din Anglia. Este foarte ok rulota, podeaua putin lasata in zona bucatariei din cauza traficului. Daca rulota a fost intretinuta nu cred ca conteaza daca este din Anglia sau Olanda Germania. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Rai 24 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2019 La 12/17/2019 la 20:01, Ursu Florin a scris: @Razvan Rai si eu dupa 2 EUROPENE am luat un Chateau adus din Anglia. Este foarte ok rulota, podeaua putin lasata in zona bucatariei din cauza traficului. Daca rulota a fost intretinuta nu cred ca conteaza daca este din Anglia sau Olanda Germania. Arată mai mult A fost unul dintre detaliile la care am fost foarte atent, podeaua este in stare perfecta și nu s a locuit in ea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2019 Este ce trebuie. Vacante placute! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raruta Florin 56 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2019 Arata foarte bine. De curiozitate cat te-a ajuns (dar sincer)? Care este masa maxima? Eu am un Abbey GTS 420, care mi-a placut chiar de cand am descoperit modelul, dupa ce am vazut destule modele in poze si cateva in realitate. Avand in vedere discutiile legate de englezoaice vs europene am avut tentatia sa caut doar europene dar ce era mai nou si cu mobilier mai modern erau destul de scumpe, mai ales pentru anul 2005 in sus. Din punctul meu de vedere cred ca englezoaicele par ceva mai firave dar nici la noi nu mai sunt drumuri atat de rele ca in trecut. Tine si de modul in care au fost exploatate. Am vrut neaparat o rulota care sa aiba un pat fix. Modelul pe care il detin ma "linisteste" intr-un fel ca are baia undeva pe mijloc ceea ce ii confera, cred, mai multa rezistenta la structura avand in vedere lungimea ei si o singura axa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Rai 24 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2019 La 12/18/2019 la 9:54, Raruta Florin a scris: Arata foarte bine. De curiozitate cat te-a ajuns (dar sincer)? Care este masa maxima? Eu am un Abbey GTS 420, care mi-a placut chiar de cand am descoperit modelul, dupa ce am vazut destule modele in poze si cateva in realitate. Avand in vedere discutiile legate de englezoaice vs europene am avut tentatia sa caut doar europene dar ce era mai nou si cu mobilier mai modern erau destul de scumpe, mai ales pentru anul 2005 in sus. Din punctul meu de vedere cred ca englezoaicele par ceva mai firave dar nici la noi nu mai sunt drumuri atat de rele ca in trecut. Tine si de modul in care au fost exploatate. Am vrut neaparat o rulota care sa aiba un pat fix. Modelul pe care il detin ma "linisteste" intr-un fel ca are baia undeva pe mijloc ceea ce ii confera, cred, mai multa rezistenta la structura avand in vedere lungimea ei si o singura axa. Arată mai mult Salut, 8500€. masa proprie 1350 masa maxima 1550 Total de acord cu prețul unei europene de genul acesta , am cautat și nu prea găsești sub 12-13 mii de euro , de aceea am optat Pt aceasta și încă un motiv este baia care este imensa și foarte bine compartimentată. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2019 foarte LUX! nu ai gresit cu nimic la alegerea ei. pentru confortul si dotarile astea, asa cum ai spus, pe o continentala sareai de 12k. asa cum ai spus tu. Sa o folositi sanatosi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raruta Florin 56 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2019 Am vazut dimensiunile, ceva mai mare decat Abbey, bine ca ai movere. Am vazut si baia, faina cabina de dus dubla. Ce ma ingrijoreaza, cum este si la a mea, este bordura de jos a cabinei, parca prea mica. Am senzatia ca la un dus ar iesi apa pe sub usa cabinei. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Rai 24 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2019 Încă nu am probat baia, dar la cum o văd construită nu cred ca are cum sa iasă apa afara din cabina. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vasile Oae 179 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2019 Super luxoasa! Mie îmi place interiorul englezoaicelor. Parca sunt mai frumoase și mai bine dotate la același preț. Vacante frumoase sa aveți cu ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolau Radu 6 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2020 Frumoasa...Drumuri bune si vacante frumoase.. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Rai 24 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 Am cumpărat un panou solar mono de 160w și set suporti 7 buc, mă gândeam sa scot definitv antena tv din plafon sa acopăr gaura și pe acolo sa bag și cablurile solare in interiorul rulotei. Daca aveți ceva sfaturi , Mi-ar fi de mare folos. Va mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 sfaturi cam greu de dat . Rulota este super .Daca poti baga firele de la panou prin suportul de antena e ok, la mine suportul de antena este in dulapul de deasupra sobei si de acolo se ridica cam 2 m zic eu, este un suport cilindric de aluminiu , in varful lui fiind montata parabolica , dar bateria este pe vis a vis de soba si ca sa ma duc cu firele sa ocolesc prin cala de bagaje cred ca nu este indicat, cam 4 m ocolesc.Daca aveti alta dispunere la rulota ar fi ok, 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Rai 24 Semnalează Publicat 2 Mai, 2020 Upgrade🙂 2xusb cu voltmetru priza 12v intrerupator 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 3 Mai, 2020 Sa aveti parte de ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri