Botar Ciprian 9 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2020 Pasionat de calatorii de ceva vreme ... am intrat in posesia unei dubite pe care am transformat-o in autocaravan de un an . Am avut parte de o experienta deosebita cand l-am testat 3 saptamani vara trecuta prin EU. 2 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2020 Bun venit in aceasta comunitate, poate ne prezinti transformarea in sectiunea dedicata Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2020 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2020 Bun venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Vasile Oae 179 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2020 Bine ați venit în rândurile noastre! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2020 @Botar Ciprian Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2020 Bun venit @Botar Ciprian in aceasta comunitate! Asteptam prezentarea dubitei in sectiunea dedicata. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2020 Salutare @Botar Ciprian și bun venit alături de noi! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2020 Bun venit alaturi de noi @Botar Ciprian Distribuie această postare Link către postare