Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 La multi ani! Si anul acesta am avut placerea sa petrec sarbatorile de iarna din nou la Herculane alaturi de prienteni dragi. Amintesc printre altii pe @Batta Mihai, @Milan Petrin, @Alexandru Marin si altii....un total de 7 echipaje si vizitatori! Asa am petrecut din 25 decembrie 2019 pana pe 04 ianuarie 2020, cu odihna, baita fierbinte la caditele cu apa termala, alte preocupatii in duhul sarbatorilor si traditiilor noastre romanesti....! Simpluuuu....in ajunul ajunului Craciunului am adus rulotica de unde o tin mai aproape de casa si unde am si surprins o sedinta foto prin centrul capitalei.... Apoi pe ultim moment mi-a venit ideea de a impodobi interiorul rulotei in duhul sarbatorii si asa am mers pana la Herculane de tot drumul am intors privirile participantilor si nu numai.... VID_20191225_185104.mp4 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 Indeletniciri care mai de care pe gustul fiecaruia.... Traditionale.. Nu multe, 96 de bucati au incaput. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 Salut, @Stefan P ! Unde ați campat in Herculane? Vezi sa nu cumva sa mergi la doctor(un nenorocit).Eu am fost și mi-a zis sa nu mai mananc carne că am boala bogaților(apropo de grătare).Merg caditele și iarna? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 Salut! La camping 7 izvoare la tanti Maria! Iarna e inchis dar am vorbit cu ea si a venit de ne-a dat drumul la bariera, curent si apa, toaletele le-am folosit cele din dotare. Am vazut ca vara care a trecut au zugravit in zona de dusuri si bai! La doctor nu am ajuns si sper sa nu, am dat 2kg jos, sper ca nu-i problema! Caditele!!????? Mai ales iarna ce bine merg, cand e prea cald iesi la racoare, o balaceala in Cerna rece ca gheata care te resusciteaza automat. Mie imi place in sezonul rece sa merg, in sezonul cald, apa fierbinte....nu imi place...! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 Știu ce spui, bălăceala in Cerna și eu o făceam , dar vara. Cunosc bine zona dar nu am fost iarna. Ultima dată când am fost am văzut că au închis și sauna(tunelul) de la Roman. In schimb modernizase caditele. Frumoasa zona, cred că cea mai frumoasă stațiune balneo din Romania, chiar dacă (in anumite zone) pare o paragină. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 Da, tunelul la inchis de vre-o doi ani de cand au intrat unii si a fost gasit unul decedat pentru ca ramasese fara oxigen. Si caditele chiar le-au facut faine si se pastreaza apa mult mai calda acum, fata de inainte unde erau crapate peste tot si din cauza asta ramasese si apa mica in ele, acum sunt super si chiar a fost apa mult mai calda ca inainte, demult nu am mai prins-o asa fierbinte, nici acolo nu am rezistat si am facut o Cerna. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 28 minute în urmă, Adam Adrian a scris: Salut, @Stefan P ! Unde ați campat in Herculane? Vezi sa nu cumva sa mergi la doctor(un nenorocit).Eu am fost și mi-a zis sa nu mai mananc carne că am boala bogaților(apropo de grătare).Merg caditele și iarna? @Adam Adrian te rog frumos sa fii atent la limbajul folosit. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 Si ultima parte....revelionul... La cadite Ciorbita de burta Plecareaaa.... Tot la cadite in noaptea de revelion la 00:00 Un inceput de ninsoare Masa in noaptea dintre ani! La cadite cu sampaie! Si la rulote artificiii VID_20200101_005106.mp4 VID_20200101_005149.mp4 VID_20200101_005132.mp4 VID_20200101_005223.mp4 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 acum o oră, Gabriel Schuster a scris: @Adam Adrian te rog frumos sa fii atent la limbajul folosit. Multumesc! Dacă e vorba de "nenorocit" de la doctor:a fost o gluma!Oricine ar înțelege asta(in acel context)!Daca nu specifica ce limbaj neadecvat am folosit!Nu ai pentru ce! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Carnu Tudor 11 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 Foarte frumos ați marcat trecerea dintre ani.. De știam mai devreme veneam și noi proaspăt rulotisti de la Târgu Jiu. Eu nu cunosc din rândul prietenilor mei reali sa dețină rulota. Noroc cu voi prieteni virtuali ca v-ati strâns aici într-o comunitate 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 Foarte frumos, mulțumim pentru prezentare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 Mulțumim pentru prezentare si pentru ospitalitate @Stefan P ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 @Stefan P La multi ani ! pentru frumoasa prezentare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raruta Florin 56 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Frumos. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2020 La 05.01.2020 la 20:36, Stefan P a scris: La multi ani! Si anul acesta am avut placerea sa petrec sarbatorile de iarna din nou la Herculane alaturi de prienteni dragi. Amintesc printre altii pe @Batta Mihai, @Milan Petrin, @Alexandru Marin si altii....un total de 7 echipaje si vizitatori! Asa am petrecut din 25 decembrie 2019 pana pe 04 ianuarie 2020, cu odihna, baita fierbinte la caditele cu apa termala, alte preocupatii in duhul sarbatorilor si traditiilor noastre romanesti....! Simpluuuu....in ajunul ajunului Craciunului am adus rulotica de unde o tin mai aproape de casa si unde am si surprins o sedinta foto prin centrul capitalei.... Apoi pe ultim moment mi-a venit ideea de a impodobi interiorul rulotei in duhul sarbatorii si asa am mers pana la Herculane de tot drumul am intors privirile participantilor si nu numai.... VID_20191225_185104.mp4 Va salut forumiști cu drag, deși comunic mai puțin urmăresc discuțiile On line, ... am fost la Herculane in ultimele zile ale vacantei, acolo erau oameni pasionati și dedicați rulotismului, de remarcat , , Omul ‘’@ Stefan P, inima evenimentelor , generos, blând, împăciuitor, un tânăr de toată isprava, , acolo l-am cunoscut și pe @Bata Mihai un om gata oricând sa ajute pe cineva, Milan distractiv și vesel . Am petrecut doua zile frumoase cu oameni pe care vrei sa-i mai întâlnești . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri