TODEA MIHAELA LAURA 4 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2020 Ma numesc Todea Laura, sunt din Alba Iulia si eu si sotul suntem pescari si dupa ce ani la rand am mers cu cortul la pescuit am hotarat anul trecut sa luam o rulota. Suntem foarte mulțumiți de ea si încet încet învățam si descoperim farmecul si confortul a tot ce oferă ea. Va multumesc ca m-ati primit si sper sa ma ajutati cu sfaturi de care sigur voi avea nevoie ca suntem începători.Sanatate si vise împlinite!Laura T. 3 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2020 Bine ai venit @TODEA MIHAELA LAURA Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2020 Sarut mana @TODEA MIHAELA LAURA si bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2020 Salutare! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2020 intregului echipaj @TODEA MIHAELA LAURA ! Distribuie această postare Link către postare
Pungariu Daniel 0 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2020 în urmă cu 18 ore, Marian Popa a scris: Bine ai venit @TODEA MIHAELA LAURA Bine a-ți venit! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Salutari si Distribuie această postare Link către postare