Iuga Adrian 1 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Ma numesc Adrian si am si eu o rulota de anul trecut. Caut sa cumpar si eu un cort cu bucatarie. Mă poate ajuta cineva? Multumesc mult! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Salut @Iuga Adrian și ! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Salut si bun venit @Iuga Adrian Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Și in legătură cu ce dorești să cumperi, te rog să deschizi un topic nou în secțiunea Cumpărări rulote, piese și accesorii ! Baftă! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Iuga Adrian 1 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 14 minute în urmă, Daniel P a scris: Și in legătură cu ce dorești să cumperi, te rog să deschizi un topic nou în secțiunea Cumpărări rulote, piese și accesorii ! Baftă! Multumesc mult. O zi frumoasa Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Salutare @Iuga Adrian si bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Salut! Distribuie această postare Link către postare