Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Am găsit ceva super interesant (așa mi s-a părut mie, fiind în căutarea unei autorulote), o idee excelentă și doresc să v-o împărtășesc și vouă. Voi posta niște poze, că doar fotografiile vorbesc mult mai bine. Din ce am înțeles, prețul unei asemenea "căsuțe" ar fi în jur de 24.500 €, putând fi mai mare în funcție de dotări extra, cum ar fi AC, automatizarea sistemului de instalare (despachetare) ș.a.. Persoana care a avut și dezvoltat această idee este din orășelul ungar Békéscsaba, aproape de granița cu Romania, respectiv vama Vărșand. Și un link către videoclipul cu această căsuță : 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.396 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 Multumim @Ovidiu-Betty Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2020 In interior pe 3 segmente respectiv langa masina si cele 2 laterale nu are piese de mobilier nici utilitati cu exceptia ferestrelor!!!Altfel cred ca americanii mor de ciuda!Ei au conceptul cu slide-uri . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri