Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2020 Salutare, imi poate recomanda cineva un camping in Ungaria pe la Balaton? Doresc sa ma opresc o noapte in drum spre Croatia in Iunie Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2020 Salutare. Noi am fost la campingul Aranypart ín Siófok. Trebuie rezervat locul din timp. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2020 Multumesc @Fejer Antal, despre preturi poti sa imi spui cate ceva? Am inteles ca e un camping destul de scump, nu ma intereseaza foarte mult ce ofera acest camping deorece o sa.stau doar o singura noapte pentru odihna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2020 Salutare @Ursu Florin Nu stiu anul asta ce preturi au. Cand eram acolo aveau preturi accesibile. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2020 @Fejer Antal ai idee daca trebuia neaaparat sa fac rezervare? Se gasesc locuri libere pentru o noapte fara rezervare? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2020 Salut @Ursu Florin Sigur este nevoie de rezervare. Cand am fost noi acolo, a doua zi erau ocupat toate locurile cea ce a fost afisat sí pe poarta campingului. Rezervare poti face aici: reservation@aranypartcamping.hu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 11 Martie, 2020 Alte campinguri pe lângă Balaton îmi mai poate recomanda cineva? Doresc un camping în care sa petrecem o noapte în drumul spre Croația, as vrea sa nu ma abat foarte tare de la autostrada, sa fie cât mai aproape. Mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dani M 134 Semnalează Publicat 11 Martie, 2020 Camping Budapest Flamingo, e aproape de M0, dar e liniste. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 12 Martie, 2020 Camping BalatonFured daca drumul tau trece pe langa Vesprem, este un camping de 4 stele am fost in 2015 acolo, trebe rezervare acolo. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri