Victor Poli 72 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2020 Intre 23.01-26.01, saptamana viitoare, vrem sa facem o scurta iesire in zona Atmagea, jud. Tulcea. Cei care doresc sa ni se alature, sunt bineveniti ! Momentan suntem vreo 6 echipaje, rulotisti dobrogeni. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2020 De acord Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Ostahie 1 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2020 14 minute în urmă, Victor Poli a scris: Intre 23.01-26.01, saptamana viitoare, vrem sa facem o scurta iesire in zona Atmagea, jud. Tulcea. Cei care doresc sa ni se alature, sunt bineveniti ! Momentan suntem vreo 6 echipaje, rulotisti dobrogeni. Prezent, Bună dimineața tuturor!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanCornel Gabor 225 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2020 Salutare ! Prezent pe 23 cu tot echipamentul din dotare 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2020 Felicitari pentru initiativa @Victor Poli, distractie maxima si vreme buna sa aveti Asteptam poze si coordonatele GPS 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2020 Vestea proastă e că lucrez vineri pe 24.01, când aproape toată lumea e liberă... Vestea bună e că AMR-ul e in scadere rapidă și în curând timpul liber nu va mai fi o problemă pentru mine. S-aveti vreme frumoasă si voie bună prieteni! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2020 Echipajele care au raspun prezent pentru aceasta intalnire incepand cu Joi 23.01.2020 Gabor Cormel CT Ostahie Marian CT Draghiciu Dumitru CT Poli Victor CT Radaulescu Cornel TL Daniel ............... TL Daca mai vrea cineva este bine venit 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Victor Poli 72 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2020 în urmă cu 1 oră, Draghiciu Dumitru a scris: Echipajele care au raspun prezent pentru aceasta intalnire incepand cu Joi 23.01.2020 Gabor Cormel CT Ostahie Marian CT Draghiciu Dumitru CT Poli Victor CT Radaulescu Cornel TL Daniel ............... TL Daca mai vrea cineva este bine venit Valentin Cazacu TL Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2020 Buna ziua. Scuzati va rog intrebarea? Ce se poate vedea si face la Atmagea. Acolo era o veche biserica germana. Va doresc o zi buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 (modificat) Domnul Anghelescu noi iesim la socializare nu la plimbare , discutam, schimbam impresii de concediu, bem un pahar de vin, ce am mai luat pentru rulote, ce defectiuni au aparut. In Dobrogea au existat si exista familii de italieni dar de germani nu am auzit. Modificat 27 Ianuarie, 2020 de Ursu Florin Comentariu Rautacios Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 Buna ziua Domnule Dumitru! Locuiesc in Cernavoda din 1982(am lucrat la CNE) si am mai cutreierat Dobrogea cu albinele cativa ani. Referitor la Atmagea, intre anii 1848-1940 in localitate a trait o coumnitate de etnici germani. Localitatea se numea Atmadescha. In 1861 a fost terminata biserica. In 1940 comunitatea germana a fost mutata ln Germania, in locul lor venind romanii din Cadrilater. Va rog sa ma scuzati pentru intrebare! Eu sunt amator de plimbari turistice, sa vizitez diverse obiective sau statiuni. Cat priveste spritul, la 81 de ani.... . Am avut rulota cam14 ani, acum am un Reault Trafic din 2015 transformat / conversie cu care bat tara in lung si in lat. Am sa va urmaresc deplasarile si poate ne vom intalni in primavara. In poze vechea si actuala: 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 @Anghelescu Anton interesanta scurta lectie de istorie oferita de dumneavoastra! Se adevereste vorba proverbului: - Cine n-are un batran, sa si-l cumpere! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad Iliescu 551 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 în urmă cu 4 ore, Draghiciu Dumitru a scris: Domnul Anghelescu noi iesim la socializare nu la plimbare De apreciat sinceritatea, macar stii la ce sa te astepti. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Victor Poli 72 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2020 Poze de la locul intalnirii ! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2020 Distractie placuta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2020 Mulțumim pentru poze @Victor Poli si felicitări tuturor participanților! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2020 Cred ca a fost super, mai ales ca vremea a fost excelenta . Felicitari ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2020 Foarte frumos, sa va fie de bine! @Victor Poli 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gheorghe Cristina 11 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2020 Foarte frumos!!! Mi s a facut o pofta de rulotit! Distractie placuta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2020 Buna ziua. Foarte frumos , sincer ma bucur pt. Dv.Pozele foarte frumoase.La cat mai multe iesiri. Eu voi face prima iesire la inceputul lui Aprilie, la o scrumbie la Puturoasa.O seara buna. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri