Dinu Adrian 24 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2020 Va salut! Eu tractez rulota cu un Mercedes vito tourer 119 4matic cu cutie g tronic 7 plus. Ce parere aveti cei cu experienta? Astept sfaturi, idei, propuneri pentru o calatorie in siguranta. Alte poze nu am momentan decat cele doua. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2020 Frumos tren, felicităriSunt curios de experienta ta deoarece la sfârșitul anului voi trece și eu foarte probabil la un Classe V 300, iar eu am de tras cam 1800 kg în spate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dinu Adrian 24 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2020 21 minute în urmă, Raul G a scris: Frumos tren, felicitări Sunt curios de experienta ta deoarece la sfârșitul anului voi trece și eu foarte probabil la un Classe V 300, iar eu am de tras cam 1800 kg în spate. Multumesc. Vei trage fara probleme. Succes. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dinu Adrian 24 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2020 Multumesc. Vei trage fara probleme. Succes. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2020 Multumesc. Vei trage fara probleme. Succes.Mulțumesc pentru răspuns Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2020 în urmă cu 2 ore, Dinu Adrian a scris: Alte poze nu am momentan, decat cele doua. Noroc că ai ajuns până la urmă la Letca Nouă, că nu le aveai nici pe cele două... Felicitări incă o dată pentru mașină și rulotă și ieși cu ele, nu mai pierde timpul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri