Dragota Martian 25 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2020 Numele meu este Marțian, locuiesc în Timisoara și mă bucur să mă alături vouă. În prezent lucrez la un proiect de conversie a unei autoutilitare Citroen Jumper L4 H3. Dacă vă face plăcere și sunteți interesați de acest proiect voi reveni în curând cu mai multe informații și poze. Vă mulțumesc pentru acceptul în acest grup. 2 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2020 Bun venit in comunitate! Asteptam cu interes prezentarea proiectului tau 1 Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2020 Salut!Cam asta vreau sa fac și eu. Deja vreau sa schimb mașina cu o dubă. Așteptam detalii. 2 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2020 @Dragota Martian și succes la realizarea proiectului! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2020 Salut @Dragota Martian si bun venit in aceasta comunitate. Succes la realizarea proiectului. 1 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2020 Salutari si Succes cu conversia! 1 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2020 @Dragota Martian 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2020 Bun venit alaturi de noi @Dragota Martian 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Clapa 79 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2020 Bine ai venit Sent from my SM-N960F using Tapatalk Distribuie această postare Link către postare