Florin Zob 69 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2020 A urcat cineva cu rulota la Muntele Rosu, din Cheia, Prahova? Ma gandesc la vara sa petrec cateva zile acolo pentru a da niste ture prin Ciucas. Pantele sunt destul de abrupte , mai ales in prima parte. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2020 depinde ce masina si rulota ai Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Zob 69 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2020 La 1/26/2020 la 17:50, Draghiciu Dumitru a scris: depinde ce masina si rulota ai Arată mai mult Buna seara. Un Sprite Alpine de o tona , cu o Vitara de 1.4 , 140 cp. Nu e 4x4. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2020 eu am urcat acolo cun FREELANDER 1 cu motor de 2, 5l si177 cai dar locuri de campare pentru rulote nu prea sant. Pe partea cealalta spre cabana Ciucas este interzisa camparea.Eu te sfatuiesc sa te duci cu rulota la Vama Buzaului sa campezi si sa faci ture de acolo. Ai atasata harta de la Vama Buzaului cu locuri de campare harta-turistica Vama Buzaului.pdf 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Zob 69 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2020 In parcarea de sus ma gandeam sa opresc. Imi convine mai bine sa urc dinspre Cheia. Multumesc pentru informatii. Astept sa vad poate au mai mers si alti colegi cu "atelaje" mai apropiate de al meu. La 1/26/2020 la 17:50, Draghiciu Dumitru a scris: depinde ce masina si rulota ai Arată mai mult Buna seara. Un Sprite Alpine de o tona , cu o Vitara de 1.4 , 140 cp. Nu e 4x4. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri