Iulia B 2 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 (modificat) Salutare tuturor! Numele meu este Iulia, sunt din Bucuresti si am o mulțime de întrebări despre rulote. Va salut pe toți! Modificat 27 Ianuarie, 2020 de Radu Ghita 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 @Iuniik Bine ai venit Iulia! Sper sa te simti in largul tau, aici! Ia la rasfoit, te rog, sectiunile forumului si acolo unde intampini probleme, intreaba! Cu siguranta cineva iti va raspunde! Comunicarea este cheia succesului! La buna vedere, Distribuie această postare Link către postare
Iulia B 2 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 @Radu Ghita Multumesc Am început să butonez sa pricep cum merge treaba pe aici. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 @Iuniik Succes! Si o noapte frumoasa, orice ar presupune asta! Distribuie această postare Link către postare
Iulia B 2 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 Multumesc. Noapte bună. Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 Bun venit in comunitate @Iuniik ( Iulia ) Distribuie această postare Link către postare
Iulia B 2 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 2 minute în urmă, Ursu Florin a scris: Bun venit in comunitate Multumesc! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2020 Sărut mana și bun venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2020 Sarut mana @Iuniik si bun venit ín aceasta comunitate. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2020 Bun venit alaturi de noi @Iuniik ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2020 Bun venit alaturi de noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2020 @Iuniik 1 Distribuie această postare Link către postare