Toros Carol 4 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2020 Buna seara si bine v_am gasit. Numele meu este Toros Carol sunt din Caransebes si luna aceata am achizitionat o rulota Bailey Pagent Majestic din 1992 ma bucur ca am fost primit in comunitatea rulotistilor si sper la cat mai multe iesiri.O sera placuta tuturor! 2 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel D 600 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2020 Bine ai venit! Distribuie această postare Link către postare
Gheorghe 7 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2020 Bun venit si cit mai multe iesiri Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2020 Bun venit in aceasta comunitate @Toros Carol! Asteptam si prezentarea rulotei in sectiunea dedicata Distribuie această postare Link către postare
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2020 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2020 Salutare @Toros Carol sí bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2020 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2020 Bun venit alaturi de noi @Toros Carol Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2020 Salutare @Toros Carol si bun venit in această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2020 @Toros Carol Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.830 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2020 @Toros Carol , salutare si . Distribuie această postare Link către postare
Gheorghe 7 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2020 Bun venit si cât mai multe iesiri în mijlocul naturii! Distribuie această postare Link către postare
Toros Carol 4 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2020 Multumesc tuturor pentru primire . 1 Distribuie această postare Link către postare