Marius Ch 24 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2020 Buna ziua, Fiind proaspat membru, va prezint rulota ce imi " adaposteste" familia pe la munte, mare, etc. Este un Weinsberg 500 FDK, anul 2018, cumparat de la Peter {din Dej). Ca dotari optionale, pe langa cele 3 pachete Smart, Advanced, Light, enumerate si de colegul Cristian A, mai are geam la baie, priza pe exterior (12 V si TV), jante aliaj, usa de vizitare, panou solar 150 W, acumulator 110 Ah AGM, cort, terasa. Atasez cateva poze de cand era in "rodaj". 9 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2020 Bravo @Marius Ch Felicitari pentru achizitie sa aveti parte de ea multe iesiri reusite si drumuri bune va dorim cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2020 Superbă! S-o stăpâniti cu drag, drumuri bune și vacanțe minunate în continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2020 Foarte frumoasa rulota, urmatoarea rulota le care o sa o iau ( peste 3-ani ) o sa fie cu siguranta o rulota noua. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2020 super rulota !Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian P 42 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2020 Super faina, sa o stapaniti sanatosi si la cat mai multe iesiri. O intrebare pentru ca sunt la aceasta faza, cu ce brand de acumulator vine echipata din fabrica si unde este pozitionat? Eu am un Weinsberg 480EU 2017 achizitionat in dec 2019 si vreau sa o pregatesc pentru off camping. Merci mult si numai bine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2020 Superb tren, felicitări Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Moldovan 54 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2020 Hai să fie într-un ceas bun! Și eu am una la fel (fără geam la baie) și model 2017. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Ch 24 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2020 @Ciprian P Panoul solar si acumulatorul le-am achizitionat dupa, deci, nu din fabrica. Acumulatorul este Varta Silver Dynamic AGM. Din fabrica, din ce stiu eu, nu vine cu panou solar. Ele (panou, acumulator, mppt) se monteaza ulterior in functie de nevoile fiecaruia (putere, consum). Numai bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2020 Sa aveti parte de ea!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Ch 24 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2020 Va multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri