Gabriel Constantinescu 0 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2020 Salut, Numele meu este Gabi. De ceva vreme incoace visez sa imi achizitionez sau sa transform o duba intr-o autorulota. De ce? In ultima vreme, locurile in care imi doresc eu sa ajung si sa ma cazez au ajuns din ce in ce mai scumpe, si daca tendinta din ultimii ani se va pastra, va fi mai rentabil sa cumpar o autorulota decat sa cheltuiesc mii de euro pe cazare. Momentan inca visez cu ochii deschisi si analizez Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2020 Bun venit in comunitate @Gabriel Constantinescu 25 minute în urmă, Gabriel Constantinescu a scris: Momentan inca visez cu ochii deschisi si analizez Eu am invatat ca visele pot sa devina realitate daca iti doresti ceva cu adevarat. Distribuie această postare Link către postare
Gabriel Constantinescu 0 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2020 Adevar graiesti! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 și succes @Gabriel Constantinescu ! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 Salutare @Gabriel Constantinescu si bun venit in aceasta comunitate. Succes la implinirea visului. Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare