RobertIulian 12 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 (modificat) Nici mica nici mare, cocheta si utila. Are cam tot ce trebuie: -Frigider(12v, 220v, gaz), truma cu vent(12v), boiler apa calda pe gaz. -Doua locuri de dormit..un pat mare fix si locul cu masa care se face pat -baie cu dus, toaleta cu golire exterioara si flush electric. -Tv+antena focus sat. -iluminat led12v -Panou solar 255W, controler mppt si o baterie de 100A(am comandat panoul si controlerul, momentan are panou 100w si un pwm) -Rezervor apa curata in interior -Cort intreg si o terasa.. -Cupla rapida gaz externa -Cupla antibalans, priza 13 pini. In mare cam asta este, pe viitor vreau sa fac cumva sa inteleg daca frigiderul pe 12v se alimenteaza de la masina in mers(daca nu sa o fac sa mearga).. Modificat 6 Februarie, 2020 de RobertIulian 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 Sa o folositi cu placere Ceva poze de la interior? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 Foarte frumoasă, vacanțe minunate sa aveți cu ea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 Vânt din spate și vacanțe minunate! PS Vezi că pe forum există un grup al posesorilor de Knaus ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 Salutare @RobertIulian Ai o rulota frumoasa si bine dotat. Sa aveti parte de ea multe iesiri reusite si drumuri bune va dorim cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 frumoasa , eleganta si cu tot ce trebuie ! Sa inteleg ca esti pasionat de pescuit ? Poza cu rulota la Dunare m-a uns la suflet Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 Faina, exact ca a mea modelul de baza, eu am varianta identica insa fara geam in fata. Am rezolvat cu frigiderul pe 12v in mers. Trebuie modificata si masina si rulota... iti povestesc daca vrei in privat. Daca cauti rulota mea in prezentare o sa vezi multe detalii si upgrade-uri de interior in special. sa va bucurati de ea si iesiri cat mai multe Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
RobertIulian 12 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 în urmă cu 2 ore, Cristian Bednar a scris: Faina, exact ca a mea modelul de baza, eu am varianta identica insa fara geam in fata. Am rezolvat cu frigiderul pe 12v in mers. Trebuie modificata si masina si rulota... iti povestesc daca vrei in privat. Daca cauti rulota mea in prezentare o sa vezi multe detalii si upgrade-uri de interior in special. sa va bucurati de ea si iesiri cat mai multe Sigur ca vreau sa mi spuneti ce si cum sa fac.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
RobertIulian 12 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 în urmă cu 5 ore, Sorin Leitoiu a scris: frumoasa , eleganta si cu tot ce trebuie ! Sa inteleg ca esti pasionat de pescuit ? Poza cu rulota la Dunare m-a uns la suflet Nu-s asa mare pescar, dar mai arunc cateva linii in apa poate-l prind pe ala mare :). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
RobertIulian 12 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 în urmă cu 11 ore, Fejer Antal a scris: Salutare @RobertIulian Ai o rulota frumoasa si bine dotat. Sa aveti parte de ea multe iesiri reusite si drumuri bune va dorim cu Multumesc..si dumneavoastra la fel.. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
RobertIulian 12 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2020 în urmă cu 16 ore, Ursu Florin a scris: Sa o folositi cu placere Ceva poze de la interior? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri