Adrian Cocis 2 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2020 Bine v-am găsit, deși microbul îl am de mai de mult, abia acum m-am înscris pe acest forum din dorința de a descoperi informații și idei noi împărtășite de cei mai vechi și experimentați membri ai forumului dar și din dorința de a contribui cu o parte din experienta și informațiile dobândite de noi. Adrian, Diana, Antonia&Teodora Cociș. 2 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2020 @Adrian Cocis 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2020 Salutare @Adrian Cocis si bun venit in aceasta comunitate. 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2020 Bun venit in comunitate @Adrian Cocis 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2020 Bun venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2020 !! @Adrian Cocis 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2020 Salutare @Adrian Cocis și bun venit intregului echipaj! 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2020 Salutare 1 Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2020 Salutare! Bun venit 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2020 @Adrian Cocis Bun venit echipei voastre printre noi! Ar fi frumos sa ne intalnim si sa povestim 1 1 Distribuie această postare Link către postare