Traian M 505 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2020 In ianuarie am achizitionat un Jeep Grand Cherokee, versiune Trailhawk din 2018, masina de la un Dealer Autorizat JEEP cu 15.000km la bord. Are un motor V6 de 3 litri Diesel 250CP si 570Nm, norma Euro6D-temp, cutie automata in 8 trepte si suspensie pe perne de aer care imi permite sa ii cresc gara da sol pana la 32 de cm. Capacitate de tractare 3500kg, i-am montat carlig la fel cu capacitate de tractare 3500 de kg si apasare pe bila 175kg. M-am inscris la scoala de soferi sa dau de BE pt ca ansamblul acum nou format ajunge la 4400 de kg MMA si nici cu B extiins nu ma mai incadrez. In rest abia astept sa pun rulota dupa ea dupa ce imi iau noul permis. 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2020 Salut @Traian M. Felicitari pentru achizitieSa ai parte de ea, drumuri bune fara evenimente neplacute. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2020 Superbă, mi-a făcut mereu cu ochiul chiar de la primul model, sa ai apere de călătorii minunate 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2020 Sa il folosesti cu placere! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2020 Ți-ai luat până la urmă Stiu ca demult cochetai cu ideea...Să-l stăpânești cu drag, drumuri bune si vacanțè minunate cu noul ansamblu! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2020 @Daniel P ce memorie ai, uitasem ca am zis aici: Am cautat acum. Versiunea asta Trailhawk a fost visul meu de cand a aparut in iarna 2016-2017. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2020 Câteodată mă uimesc și pe mine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri