Vand piese Opel Corsa C
Iniţiat de
NRLaurentiu,
4 postări în acest subiect de discuţie despre Vand piese Opel Corsa C
Vand piese Opel Corsa C
-
-
Conţinut similar
-
de Florin Tofan
Salutare tururor
Un sfat: dacă montez carlig cu priza 7 pini pe un Mondeo din 2008 pentru care ar fi necesară și montarea Can-bus, dacă pe rulota am pus becuri led fără modul (fără rezistența can-bus) aș putea merge așa sau risc sa stric calculatorul mașinii? Multumesc
-
de Adi Aloman
Salutare,
De curand mi-am luat un Peugeot 508 combi cu senzori de parcare originali si carlig Thule cu priza de 7 pini. Am doua nelamuriri.
1. Cand dau cu spatele senzorii centrali detecteaza carligul. Pot sa fac ceva sa rezolv problema asta fara sa dau carligul jos cand nu-l folosesc?
2. Am vazut ca exista adaptor de la 7 la 13 pini. Aceasta solutie poate sa incarce bateria rulotei si sa intretina functionarea frigiderului? sau trebuie sa schimb instalatia electrica si sa am o priza cu 13 pini?
Multumesc anticipat!
-
de Lucian Pop
Salutare,
Doresc sa montez carlig. Masina este audi a4 2002 berlina. Am gasit second cu tot cu instalatie de avant.
Se potrivește oare?
-
de Cosmin J.
Buna ziua,
As vrea sa imi achizitionez un carlig pentru a remorca viitoarea rulota. Masina este un VW Golf 5 din 2005.
Eu sunt din Ploiesti, imi puteti recomanda pe cineva care comercializeaza/monteaza carlige pentru tractare in Ploiesti?
Si nu sunt hotarat daca sa cumpar cu mufa pe 7 sau 13 pini. Sau e mai bine sa astept pana iau rulota ca sa stiu ce mufa am nevoie?
Multumesc anticipat!
-
de Radu Ghita
Salutare tuturor!
Pentru a pune in practica o idee nastrusnica, am nevoie de un carlig de remorcare. Practic imi trebuie doar nuca si portiunea de dedesubt. Nu-mi trebuie traversa si nici piesele ce se fixeaza pe lonjeroane.
Nu are importanta de la ce masina provine sau cat e de vechi. Nu va fi montat pe un autovehicul, nu va fi utilizat pentru tractarea unei remorci sau rulote pe drumul public.
De aceea, accept sub forma de donatie si ofer o bere rece pentru o astfel de piesa.
Multumesc anticipat!
-
-
Activi pe această pagină 0 membri
Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.