Radoi Alexandru 11 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2020 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radoi Alexandru 11 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2020 A încercat cineva sa puna plexiglas. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radoi Alexandru 11 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2020 Nu gasesc pe nicăieri acest model , e si rulota veche nici nu vreau sa dau 1000 de lei pe un geam Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Grigoras 120 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2020 Merge din plexiglas , găsești dimensiuni diferite la magazinele de bricolaj. Ai grija la decupat , e destul de casant si se crapă daca vrei sa dai găuri sau sa-l tai cu un pendular .Spor !Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2020 @Radoi Alexandru Pentru taiere plexiglas poti folosi, pe laturile lungi, asta La pendular sau soricel (cum i se mai spune), folosesti viteza mica si panza cu dintii mici si desi. Pregateste- te pentru lupta cu condensul ce va apare pe geam in zilele reci! Succes! PS Ma gandesc ca ar fi posibil de bricolat chiar un geam din doua foi subtiri de plexi, cu strat de aer intre ele si ceva granule de silicagel. Dupa modelul geamurilor pentru termopan. Dar vei avea nevoie de multa rabdare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2020 Policarbonatul e mult mai potrivit, facem si parbrize pentru avioane din asa ceva . E mai dur decat acrilicul (plexi), crapa mai greu, in schimb e usor mai putin transparent si se zgarie mai usor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2020 Salut. Suna-ma, sau da-mi add pe facebook "Bogdan Calutiu" Am vazut postarea ta si pe un grup de facebook. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri