Daniel Plesu 11 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2020 Salutare si bine v-am gasit! Numele meu este Daniel sunt din Galati si intentionez sa achizitionez o rulota pentru 2 adulti si 2 copii(2 spatii de dormit) Momentan sunt in etapa de cercetare si am inceput sa vizionez rulotele la vanzare din zona mea. Sper cat de curand sa gasesc rulota potrivita pentru familia mea sa ne putem bucura de cat mai multe iesiri in natura. Vreau sa multumesc colegilor cu mai multa experienta in ale rulotismului care impartasesc micile secrete, probleme, rezolvari, locuri de vizitat etc. 4 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2020 Salutare și bun venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2020 Salutare si bun venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2020 Bun venit în această comunitate @Daniel Plesu ! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2020 @Daniel Plesu Salutare si bine ai venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2020 @Daniel Plesu Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2020 Salutare @Daniel Plesu si bun venit alaturi de noi Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2020 Salutare si bine ai venit alaturi de noi @Daniel Plesu Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2020 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2020 @Daniel Plesu! Distribuie această postare Link către postare
Daniel Plesu 11 Semnalează Publicat 27 Martie, 2020 Multumesc tuturor pentru primirea calda! Intre timp am gasit o rulota care sa corespunda cerintelor asa ca incep cu micile reparatii sa o dotez cu ce ii mai lipseste sa vad ce merge ce nu etc. Sper cat de curand sa o pot prezenta in sectiunea dedicata 1 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 27 Martie, 2020 @Daniel Plesu Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 28 Martie, 2020 Salutare colegule! printre si mult succes in achiziționarea dorite si inca un galatean Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 28 Martie, 2020 Rectific... nu am fost atent.. sa o stapanesti sanatos alaturi de familie si cat mai multe vacante frumoase si succes cu lucrarile la rulota Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 28 Martie, 2020 Salut si bine ai venit. Distribuie această postare Link către postare
Fanica 0 Semnalează Publicat 28 Martie, 2020 Bun venit pe forum și să stăpânești sănătos rulota și cât mai multe deplasări! Gălățeni vin frecvent la Lepșa, unde se poate campa fără probleme. Distribuie această postare Link către postare
Daniel Plesu 11 Semnalează Publicat 28 Martie, 2020 în urmă cu 15 ore, Fanica a scris: Bun venit pe forum și să stăpânești sănătos rulota și cât mai multe deplasări! Gălățeni vin frecvent la Lepșa, unde se poate campa fără probleme. @Fanica Stiu, abia astept! Distribuie această postare Link către postare