Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 Salut @George B...era o remarca la bancul cu inginerii , desteptii si analogia la guvern. Ideea era care sunt profesiile ce dau , , desteptii , , ?...Sunt de acord cu ce spunea Mircea. O zi buna iti doresc, eu nu fac comentarii politice pe internet, imi displac, am alte preocupari, nervii ii protejez cat pot... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 Sunt o multime de romani destepti (putin spus), care nu intra in mizerii. Sa lasam politica deoparte, sa vorbim de lucruri care ne fac zilele mai frumoase. Mai puneti o pictura sa ne clatim ochii, o gluma sa ne veselim, ca de restul... suntem satui. Hai prieteni zambiti, sa facem haz de necaz! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Caravan Romania 34 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 Adevarat. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Caravan Romania 34 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 30 minute în urmă, Alexandru Marin a scris: eu nu fac comentarii politice pe internet, imi displac, am alte preocupari, nervii ii protejez cat pot... Asa-i de la o varsta. Si eu sunt patit. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 In unele medii se mai spunea , nu de mult :, , intelectuali si ingineri, , de asta mi-am amintit cand am citit bancul colegului ...parerea mea inginerii creeaza viitorul , medicii il asigura, in rest e literatura...politica dezbina ...! Nepotii, pictura si rulota sunt preocuparile pensionarului ce sunt. Sa iubim si sa fim buni, asta conteaza . Mandria e un mare pacat. Va doresc prieteni o zi frumoasa si ganduri bune! 12 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 O seara buna...cu dor de primavara... .. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 Seara buna 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 Seara buna. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 Oameni buni, rulotisti si camperisti sa aveti o seara buna... 5 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 , sa aveti o noapte linistita si sa nu ne gandim decat la rulotism, pentruca de asta ne-am inscris pe acest Forum 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 In apa patru ochi luceste, E doi peste! Nu am decat ganduri frumoase pentru voi, dragi rulotisti. Va doresc sa avem o noapte linistita si sa ne gandim doar la rulotism, deoarece pentru acest fapt ne-am inscris pe acest forum. Este doar un pamflet, a se trata ca atare! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2018 Va urez usor! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 rulotisti si o zi frumoasa! 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 rulotisti O zi frumoasa va doresc! 9 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 Neata, numai mâine nu-i poimâine si vine weekendul .. 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 tuturor. Zi faina sa avem si drumuri bune! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 Am facut o scurta pauza, ca sa intru aici si sa va urez o zi frumoasa si spor in ceea ce faceti! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 O zi frumoasă tuturor ! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 Zi frumoasa! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 Bună ziua la rulotistii! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 Vă salutăm şi vă dorim o zi frumoasă ! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2018 O zi minunata sa aveti. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri