Mircea 4.948 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 8 minute în urmă, George B a scris: ...sau agitata, dupa dorinte, posibilitati... Sexul si rasul prelungesc viata. Asadar, faceti sex! Ca de ras o sa aveti timp la pensie!!! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 Nea Mircea, departe de mine acest gand Visam la o tura da CANASTA, nicidecum la una din afirmatiile tale 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 @George B imi cer scuze pentru gandurile indecente. Si eu la 41 de ani : 41 minute în urmă, George B a scris: Visam la o tura da CANASTA, Nu vrei sa stii ce patea cel care pierdea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 5 minute în urmă, Mircea a scris: Nu vrei sa stii ce patea cel care pierdea. Chiar s-asa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 @George B in anii dinaintea Revolutiei, cand TVR transmitea doar doua ore zilnic, iar de internet nici nu se stia, intalnirile cu prietenii la jocurile de CANASTA si nu numai, erau cele mai frumoase si asteptate momente in care ne petreceam timpul liber. Era atata distractie, voie buna si bucurie, incat este foarte greu sa o cuprind in cateva cuvinte. Totusi : se numea dragoste de viata si bucuria de a avea familia fericita si unita, si prieteni cu care sa te simti bine. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2018 Respect 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 tuturor Un weekend plăcut să aveţi şi numai drumuri bune pentru cei care plecaţi la plimbare şi nu numai 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 rulotisti! S-aveti pofta la Cat priveste vremea asa ca Ne asteapta Valea Cerbului. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Buna dimineata domnilor ! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Bună dimineața ! 9 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Weekend placut, azi odihna... 10 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Bună ziua! @Viorel C, @Dragoș Marin, cred totuși ca chat-ul este o chestie făină, făină de tot! Oamenii pot intra, pot să se salute. Pot vorbi rapid. Poate vă mai gândiți! Cine nu înțelege ceea ce spun... Să mă ierte. O zi faina făină tuturor! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Va salut domnilor! E o dupa amiaza placuta la Ploiesti . Pace tuturor! 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Buna ziua! In cazul in care va era dor de mare ?? 9 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Va doresc o seara minunata, familia si prietenii adevarati alaturi, bucurii in fiecare clipa ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 1 minut în urmă, Alexandru Marin a scris: Foarte adevarat! Problema este ca se potriveste ori din care parte privești/gandesti/judeci! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 O seară frumoasă vă doresc! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Buna seara..... nu mai rezist...cred ca imi mananc Camperul.. 9 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 7 minute în urmă, Alexandru A a scris: Buna seara..... nu mai rezist...cred ca imi mananc Camperul.. Pe cel din poze să-l mâncati sanatosi, cel mare sa va plimbe sănătoși ! La mulți ani ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 acum o oră, Alexandru A a scris: Buna seara..... nu mai rezist...cred ca imi mananc Camperul.. Mănâncă-l sănătos! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2018 Seară frumoasă tuturor ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri