Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 Drumuri bune si weekend placut tuturor! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 tot acasa e mai bine...mai ales cand te asteapta ceva sub prelata... chiar daca este mai frig... 5 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 Buna dimineața , o buuuuna si un Weekend așa cum va doriți !!!! La voi cum este? La Galati ninge liniștit, frumos ca in povesti!!! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 (modificat) Buna dimineata, va spun acum, la ceas de amiaza ! Nu-mi vine sa ies din pijama , .... dar mecanicul ma cheama la Service (e garajul lui) sa-mi arate ce-i de facut la frumoasa mea T4 MV II. Va primi un nou look (primavaratic cu iz de "florea de nu ma uita") si totodata un full service (ulei+filtre+placute si discuri frana+furtune/cabluri "poroase/vechi" +....distributie si pompa apa nou + ....mici retusuri pe ici-colo). Avelope noi (C-uri) si aer-conditionat mai...tarziu (aprilie). 2018 - un an in care mi-am propus multe-multe de vazut ! P.S. Nu-i atelierul meu ! Nu ma pricep... la partea mecanica/electrica. Stiu sa cer ! Stiu ce vreau si cum vreau. De "restul" se ocupa cineva "specializat" , profesionist, pasionat....dedicat meseriei. Asta-i norocul meu. Modificat 24 Februarie, 2018 de Florea Mihai-Micki Zambet 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 O seară frumoasă dorim tuturor colegilor, de la Balul Vânătorilor... Restaurant Europa. 9 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 O seară frumoasă colegi! P.S. Petrecere frumoasă @Ovidiu-Betty ! Să înțeleg că ești și vânător sau ești invitat din partea publicului? 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 Mulțumim frumos @Flavius Ivan, este voie bună din belșug. Și vânătorii știu să petreacă ca și noi. Suntem invitați de un prieten care e vânător, fost coleg, actual, pensionar. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 Buna seara, dragi colegi!! PS: @Ovidiu-Betty va doresc si eu, distractie maxima! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 @Ovidiu-Betty distractie placuta! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 Mulțumim frumos @Costica V. și ție @Radu Ghita! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 Noapte bună tuturor ! După distracție trebuie și odihnă... așa că noi vă spunem somn ușor și am la . 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Bună dimineața oameni buni! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 prieteni si o duminica frumoasa! La Letca Noua, viscol si -5°...urmeaza zile si nopti cu ninsori si temperaturi de pana la -17° ... 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 'Neata Frig , foarte frig ! N-ati vazut pe unde s-a ascuns SOARELE asta ? Vreau adresa ! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 .... 6 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Neața bună dragi colegi ! La Tg. Mureș la această oră -6° și ninge frumos, ca-n povești, dintr-un cer albastru minunat. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Buna dimineața , o buuuuna si un Weekend așa cum va doriți !!!! La Galati sunt -7" si un soare cu dinti!!!!! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Vă dorim poftă bună și o duminică frumoasă în continuare ! La Tg. Mureș tot - 6° C și ninge în continuare frumos și liniștit. Totul e acoperit deja cu o pătură albă de nea. Din punctul meu de vedere, e cea mai frumoasă zi de iarnă din această iarnă, aici la noi. Și ninge în continuare... VID_20180225_130752.mp4 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Baieti nu credeti ca ar fi timpul sa sa ne gandim la iesirea nationala de anul acesta, stiati ca in saptamana luni 28mai si vineri 1 iunie, luni si vineri sunt libere legale, ramane sa ne luam concediu doar marti, miercuri si joi si avem o saptamana intreaga de vacanta :)))) 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 40 minute în urmă, Traian M a scris: Baieti nu credeti ca ar fi timpul sa sa ne gandim la iesirea nationala de anul acesta, stiati ca in saptamana luni 28mai si vineri 1 iunie, luni si vineri sunt libere legale, ramane sa ne luam concediu doar marti, miercuri si joi si avem o saptamana intreaga de vacanta :)))) Bingo ! Ce idee buna 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 în urmă cu 20 ore, Ovidiu-Betty a scris: de la Balul Vânătorilor... în urmă cu 20 ore, Ovidiu-Betty a scris: invitați de un prieten care e vânător în urmă cu 20 ore, Ovidiu-Betty a scris: Și vânătorii știu să petreacă ca și noi ....Imi trec doar "rautati" prin minte, si va urez un simplu: 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2018 Va doresc o seara frumoasa la gura sobei, in fata diagonalei (n-are importanta cat!), la serviciu sau la petrecere. La Ploiesti a contenit ninsoarea, bate un vant domol iar eu ma bucur de aceste ultime ore de liniste, inainte de a merge la culcare. Maine din nou la "antrenament". Un gand frumos pentru toti prietenii si colegii mei de pe forum! 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri