Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 Seară frumoasă vă dorim și noi. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 Daniel, nu te lasa pacalit de Flavius, daca erai atent, turna niste apa plata in ibric. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 14 minute în urmă, Ilie Minea a scris: Daniel, nu te lasa pacalit de Flavius, daca erai atent, turna niste apa plata in ibric. Da , era ceai de piper!!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 @Gabriel Schuster Și pentru că nu aveam miere să îl îndulcesc am pus zahăr 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 Somn ușor dragilor, noi am la . 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2018 Noapte buna, prieteni! Iarna a fost destul de blanda. Eu cred ca este ultima incercare. O saptamana o suportam fara probleme. Este o incercare fruntea sus pieptul inainte. Maine o zi buna sa aveti ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 prieteni! si din nou la slujba prin ger, zapada si viscol... Asta e, daca n-am fost hotarat sa ies la pensie cand trebuia... 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Neața bună dragi colegi La Tg. Mureș mai frig la ora aceasta decât ieri, - 9° C, se simt - 14° C, dar a nins din nou azi noapte și ninge în continuare și e frumos. O zi ușoară tuturor ! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 O zi bună vă doresc! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 ! Dupa ce mi-a a viscolit toata noaptea , acum este frig dar a iesit timid Hai ca-i bine pana la urma 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Dimineata nu prea mai este, asa ca A nins, ninge si va mai ninge Am dat la zapada 2 ore....pentru ambele Passaturi detinute. Si dupa... 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 @Viorel C. ai facut fitness, nu gluma 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Am facut......partie mai mult Trebuie sa ajung zilele astea la RAR cu una din masini si sper sa nu mai de-a de sus.... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Salutare! Da, stiu cum e sa cureti rand pe rand de zapada masinutele! Una mica, alta mijlocie si apoi cea mare! Polo, Passat, Freelander! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Acum parca miroase a iarna afara, dar tot mai bine e de stat in casa cu de toate! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 O seară bună rulotiști ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Seară frumoasă vă dorim și noi ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 si colegilor 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2018 Dupa ce cu prietenii mei am servit masa, cava usor si am stat la caldurica in mica rulota va spunem de la Braila 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2018 Buna dimineata rulotisti! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2018 oameni buni! Inca o zi de iarna autentica in Bucuresti, cu ninsoare, viscol si -10 ° .... 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2018 Neata, e balamuc afara, aveti grije.... 7 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2018 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri