Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 La multi Ani ! tuturor doamnelor rulotiste (ce ne-am face fara ele) .Un mic buchetel si o zi insorita. A.A 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 neata, azi n-am scapat, a trebuit sa dau zapada.... 7 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 In asteptarea adevaratei primaveri, urez tuturor doamnelor si domnisoarelor din aceasta comunitate multa caldura in suflet si parfum de ghiocei. Nu se prea simte , ca sunt sub zapada... 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 Nici ghiocei, nici viorele, nici randunele...iarna tarzie le-a ascuns! E frig afara, insa toate marginile pamantului sunt inmiresmate cu zugravelile bunelor miresme ale Harului Sau...iar Maicuta Domnului, Primavara cea nesfarsita, ne aduce intotdeauna flori dulci din Rai: mila si mangaiere cereasca! Sa ne agatam in suflet, drept martisor, focul iubirii de cele duhovnicesti si asa va fi mereu primavara! Pace si bucurie va doresc! 9 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 în urmă cu 3 ore, Ovidiu-Betty a scris: A înnebunit lupul ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 Ziua buna tuturor.Chiar daca la Cernavoda sunt 50-60cm de zapada a iesit SOARELE. Speranta moare ultima. A>A 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 La multi ani tuturor rulotistilor/rulotistelor asa de inceput de primavara! Cu drag pentru voi! 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 Buna seara. E tare frig la noi. 10 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 Seară bună colegi rulotiști! Hai că mai este puțin și scăpăm de zăpada și de gerul acesta Să sperăm că nu se vor întoarce 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 Mie mi-a iesit prin caciula. In ciuda izolatiei "sovietice" pompa de adancime a crapat datorita gerului. Asa ca 1 martie mi-a adus un "martisor" submersibil de aproximativ 1000 lei, cu snur cu tot! Va doresc sa n-aveti parte de asa bucurie! 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 O seara frumoasa va spun si eu, cu gandul la ziua de maine...ca vine la pachet cu week-endul... 8 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 O seara buna.. 7 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 si o seara excelenta! 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 si colegilor !! 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 . ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 1 Martie, 2018 si La multi ani tuturor rulotistelor! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 2 Martie, 2018 Un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti. 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Martie, 2018 Se pare că s-a cam terminat cu "Bestia din Est" ...... O zi bună vă doresc! 6 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 2 Martie, 2018 Neața, neața tuturor ! Așa pare @Flavius Ivan, însă va mai avea ultimele zvâcniri duminică și luni după care într-adevăr se încălzește. Acum la Tg. Mureș sunt -7° C, se simt -10° C și ninge ușor și frumos. O zi de vineri ușoară și un week-end frumos va dorim ! 9 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 2 Martie, 2018 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Martie, 2018 prieteni! De-acum asteptam primavara adevarata... Dar pana atunci am de dat ceva la zapada in acest week-end la Letca, unde am inteles ca are si 1 m pe alocuri... Cu gandul la cel ibric de tuica fiarta, va doresc zi scurta la serviciu si week-end placut oriunde v-ati afla! 8 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 2 Martie, 2018 1 minut în urmă, Daniel P a scris: am de dat ceva la zapada in acest week-end la Letca, unde am inteles ca are si 1 m pe alocuri... Numai bine îți vei face poftă și mai mare pentru acel conținut al ibricului. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Martie, 2018 CORECT! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Martie, 2018 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri