Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 oameni buni! la slujba, o zi buna tuturor! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 (modificat) Neața bună tuturor și o zi ușoară ! În sfârșit dimineți cu temperaturi pozitive. Modificat 7 Martie, 2018 de Ovidiu-Betty Modificare 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 ! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 si 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 Bună dimineața la rulotistii! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 Pentru noi e clar : PRIMAVARA A VENIT! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 O zi frumoasa in continuare. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 si 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 Seara buna comunitate! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 Să aveți o seară bună și un liniștit 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 7 Martie, 2018 Noapte bună ! Și noi am la ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 8 Martie, 2018 Un 8 martie deosebit! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Martie, 2018 O zi minunată! La Mulți Ani tuturor femeilor !!! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Martie, 2018 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 8 Martie, 2018 La multi ani doamnelor! Fericire si iubire va doresc, sanatate si mult noroc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Martie, 2018 şi o zi minunată să aveţi ! De asemenea doresc şi eu să transmit tuturor doamnelor din viaţa noastră, a celor din această frumoasă comunitate, un sincer şi mare "LA MULŢI ANI !"... cu ocazia zilei femeii. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 8 Martie, 2018 Cred ca asta cu 1-8 martie e mai degraba o chestie zonala in Europa Centrala si de Est, in statele fost comuniste. Sunt in delegatie in Germania cu serviciul si acestia nu au nici o treaba cu aceste 2 zile. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Martie, 2018 În Anglia se sărbătorește pe 11 martie Ziua Mamei .... așa mi-a spus fata mea, care studiază acolo ..... Nu are legătură cu ce sărbătorim noi astăzi ..... 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 8 Martie, 2018 în urmă cu 3 ore, Traian M a scris: Cred ca asta cu 1-8 martie e mai degraba o chestie zonala in Europa Centrala si de Est, in statele fost comuniste. Sunt in delegatie in Germania cu serviciul si acestia nu au nici o treaba cu aceste 2 zile. Subscriu ! în urmă cu 2 ore, Flavius Ivan a scris: În Anglia se sărbătorește pe 11 martie Ziua Mamei .... așa mi-a spus fata mea, care studiază acolo ..... Nu are legătură cu ce sărbătorim noi astăzi ..... Mai multe despre "Ziua Mamei" gasiti aici. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 8 Martie, 2018 Zi f.frumoasa precum Doamnele din viata noastra , carora le doresc La Multi Ani, sanatate si multa fericire. .A.A 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Martie, 2018 Seară bună rulotiști! Nu știu ce faceți voi dar eu am cam furat startul ....... 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Martie, 2018 Seara buna si LA MULTI ANI tuturor doamnelor din viata voastra! Frumos @Flavius Ivan, pofta mare! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri