Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 21 Martie, 2018 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 21 Martie, 2018 Poate cineva sa ma ajute cu o parere in topicul acesta? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Martie, 2018 Seara buna comunitate! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 21 Martie, 2018 O seara excelenta va doresc. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Martie, 2018 Pregătirile pentru întâlnirea de mâine sunt aproape gata .... bomboanele sunt gata .... sarmalele le-am pus la cuptor urmează plăcinta .... 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 21 Martie, 2018 Seară făină și de la noi ! Ce bine arată în foi de viță @Flavius Ivan. Mmmmmm.... 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Martie, 2018 Cred că din cauza calității foilor de plăcintă nu prea are aspect comercial ..... dar sigur se va mânca ..... 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Martie, 2018 9 minute în urmă, Flavius Ivan a scris: ..... dar sigur se va mânca ..... Fara indoiala... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Martie, 2018 Mi-au mai ieșit și niște chiftele .... 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 21 Martie, 2018 Buna seara!! Maaai fratilor (de suferinta!!), eu as propune sa numim aceasta pagina ''pagina culinara ...de suferinta"!!! PS: Ce mai, toate arata "'bestial''!!! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Martie, 2018 Nu e nimic deosebit @Costica V., oricine poate face așa ceva ...... Daca vrei cu adevarat, poti, restul sunt doar motive! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 oameni buni! Savurez si o intind spre Letca Noua sa agat rulota spre o noua aventura... S-aveti o zi frumoasa si s-auzim de bine! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 O zi minunată și un weekend plăcut, că dehh ...... la unii azi începe weekendul! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 Neata va spun si eu... 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 Neața bună tuturor ! Din nou frig :-( la Tg. Mureș. Țânțarul e din nou înghețat la -4° și acoperit de zăpadă. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 Dimineata buna, ca ziua se anunta , nu tocmai buna spre sfarsit. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 merge careva la targul de la Romexpo??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 Tocmai am curatat zapada de pe alee, sa fac loc la alta! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 22 Martie, 2018 Seara buna.Ne-am speriat degeaba, dupa un debut in forta, de 3-4 ore, baba iarna a obosit, acum de abia se mai vad fulgii.Cica se odihneste la noapte si maine dimineata , se da mare iar. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 Martie, 2018 (modificat) în urmă cu 11 ore, Ilie Minea a scris: Cica se odihneste la noapte si maine dimineata , se da mare iar. Neața bună tuturor ! Exact așa s-a și întâmplat Ilie. Nu mi-a venit să cred dimineață când am ridicat storurile. Iarna asta chiar se ține ca scaiul de noi. E frumos, e adevărat, dar ce-i mult, nu-i puțin, asta ca să parafrazez un trist personaj, încă în viață. Și ninge în continuare frumos. În sfârșit... Urăm celor ieșiți și celor care urmează să iasă la Cheia să aibă parte de distracție multă și 'antigel'" la greu, că va fi nevoie. Un sfârșit de săptămână plăcut tuturor ! Modificat 23 Martie, 2018 de Ovidiu-Betty Completare 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 23 Martie, 2018 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 23 Martie, 2018 A nins, inca ninge sunt 0°! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 23 Martie, 2018 Bună dimineața, dragi colegi! De vreo câteva luni mă frământă un gând. Credeți că ar fi bine să avem un topic cu Maramureșul nostru drag? Exista un topic, dar e închis. Oare se poate redeschide? Facem unul nou? Voi ce părere aveți? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri