Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2018 Noapte bună tuturor ! E timpul pentru . 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2018 în urmă cu 10 ore, Catalin Tabacaru a scris: acum sincer la asta ma gandeam si eu, bata muschi .... nu mi se pare fezabil, ei vin la furat, tu esti buimac de somn....../bataie m-am gandit sa imi cumpar un pistol cu bile de cauciuc, care sper sa nu il folosesc niciodata, dar...... mai bine sa fie decat sa ii duci lipsa dar poate stia cineva si alte solutii. Cel mai bine este ca in cazul camparii in locuri mai izolate sa nu fi singurul echipaj. Pistolul cu bile este putin in cazul unor arme albe sau chiar pistoale cu glont, mai ales cand esti singur si “vizitatorii” sunt mai multi. Deci, vorba romanului “ unde-s multi puterea creste” , nu pleca singur in salbaticie si vei avea siguranta necesara tie si familiei tale. 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2018 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2018 O super dimineata de weekend, va urez sa aveti. In sfarsit a venit vara. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2018 Un sfarsit de saptamana excelent! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2018 Neața bună tuturor ! Vă dorim o săptămână ușoară și relaxantă, fie că sunteți ieșiți fie că nu. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2018 O seară bună vă doresc! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2018 O seara la fel de frumoasa ca ziua de azi, sa aveti. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2018 Seară frumoasă tuturor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2018 am ajuns deja la faza cu Asta e , a mai trecut o zi 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2018 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Buna dimineata tuturor! La Ploiesti e soare, albinutele au inceput sa bazaie. Sunt premise pentru o saptamana reusita si doresc sa fie valabil si pentru dumneavoastra! Toate cele bune! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 oameni buni si o duminica frumoasa va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Neața bună tuturor ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Salutare, mi-am cumpărat un cort de rulota, dar as vrea sa ii înlocuiesc la nevoie ușile cu plase de țânțari, ... la Vadu fara plase e moarte de om seara. Ceva sfaturi se poate? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Seara buna. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 @Catalin Tabacaru eu pentru zone gen Corbu, Vadu, Gura Portiței sau deltă mi-am cumpărat așa ceva ..... numai că al meu e Coleman și este hexagonal ..... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Ăsta, mai exact ..... face toți banii! Eu l-am văzut acolo la cineva, am văzut cât de bun este și apoi m-am hotărât să îl cumpăr . Coleman: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 si colegilor!! @Flavius Ivan super tare cortul, mai ales antitantari!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 (modificat) Noapte bună tuturor ! A fost un week-end frumos dar acum gata, urmează o nouă săptămână de lucru așadar noi am cam la . Modificat 15 Aprilie, 2018 de Ovidiu-Betty Completare 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 tuturor! Am avut si azi o zi plina, asa ca merg la si va urez "Somn usor!" 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2018 Am plecat și noi la 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 rulotisti ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri