Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 Neața bună tuturor ! Vă dorim o zi de luni ușoară și frumoasă și o săptămână asemenea ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 rulotistilor si o saptamana asa cum va doriti! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 O saptamana frumoasa la toata lumea cu spor si realizari! Gata vacanta, acum la munca, s-a dus cu binele , aseara m-am intors de la Herculane dupa o saptamana de relax la bai calde, cu zile si nopti de poveste alaturi de prieteni si colegi minunati! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 în urmă cu 4 ore, Stefan P a scris: O saptamana frumoasa la toata lumea cu spor si realizari! Gata vacanta, acum la munca, s-a dus cu binele , aseara m-am intors de la Herculane dupa o saptamana de relax la bai calde, cu zile si nopti de poveste alaturi de prieteni si colegi minunati! De 1 mai mai iesiti pe undeva? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 Incerc sa vad poate ajung pe Valea Frumoasei, o sa mearga vreo 2 prieteni pe acolo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 O seară bună tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 O seara frumoasa si 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 Seara buna ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 Aruncati un ochi si aici link 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 Buna seara! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 Buna seara, Imi puteti recomanda site-uri unde sa-mi arunc o privire dupa o masina? ceva sfaturi de achizitionare de la noi din tara? se pare ca tb sa schimbam fordul ( ford focus 1) deoarece dupa accidentul de asta-toamna m-am cam saturat sa tot bag bani in ea.Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 Salut @Cris Suna-ma maine si poate te pot ajuta. Tel .0745021912 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 Noapte bună ! Am și noi la . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2018 în urmă cu 3 ore, Radu Ghita a scris: Aruncati un ochi si aici link Foarte faine. Face și pe sașiu de Unimog ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 oameni buni si o zi excelenta! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 colegi! O zi bună vă doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 Buna dimineata si spor in toate! @Ovidiu-Betty nu stiu! Articolul era preluat din Adevarul. Just for fun! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 Floare de cires 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 Albinute! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 sa aveti o zi dupa cum va doriti 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 Neața bună tuturor ! Vă dorim o zi de marți frumoasă și ușoară. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 O seară frumoasă tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 O seara buna, va doresc. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 si dragi colegi! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri