Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 O zi minunată vă doresc! AMR 3 zile ...... Prietenii știu de ce ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 Buna dimineataaaaa. O zi frumoasa ne asteapta. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 Neața bună tuturor ! Vă dorim o zi de marți cât mai ușoară ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 rulotisti! Ne bate gandul, ca sa petrecem 1 Mai la Vama Veche. Poate se organizeaza si ceva concerte si cred ca distractia va fi la Ea acasa. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 ! Dupa o absenta justificata, revin si va salut cu speranta ca sunteti bine sanatosi Am trecut pe langa , , Oraselul Cheia si pot spune ca forfotea de rulote din toata tara O zi senina va doresc 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Preda 48 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 37 minute în urmă, Sorin Leitoiu a scris: ! Dupa o absenta justificata, revin si va salut cu speranta ca sunteti bine sanatosi Am trecut pe langa , , Oraselul Cheia si pot spune ca forfotea de rulote din toata tara O zi senina va doresc Buna dimineața. De sâmbătă pana marti suntem acolo. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 Salutare stie cineva o locatie la Slanic Moldova unde se poate sta cu rulota?multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 @Bogdan Ionut, daca ajungi in zona, vei gasi in mod sigur loc de campare. Depinde ce preferinte ai : OFF pe malul Raului Slanic, sau la o pensiune in zona unde te poti intelege cu patronul sa mananci la ei. Eu nu am fost de multi ani in zona, dar merita cu prisosinta sa stai acolo cateva zile . Pe primul loc este apa minerala. Ia bidoane de 5 litri goale la la tine si la intoarcere umple-le cu apa. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 si o seara frumoasa ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 ! O seara minunata ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 O seara minunata tuturor cum spune Flavius!(ascultati melodia "O seara minunata mai spune-mi iubito o data") Si maine o zi frumoasa va doresc! Zambiti macar de 3 ori pe zi si o sa aveti o viata mai buna! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 În sfârșit acasă după o zi de muncă urmată de ultimele cumpărături pentru minivacanța de la Valea Ierii O seară frumoasă vă dorim ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2018 Noapte buna! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2018 AMR 2 zile 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2018 !!! Inca o zi frumoasa se anunta Cu pe buze sa mergem la munca 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2018 Buna dimineata dragi prieteni ! Mai e putin si mergem iar la distractie. Pana atunci sa fiti harnici! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2018 Neața bună tuturor ! L-aș completa pe Ghiță și aș spune... și voioși să fiți astăzi și vor trece mai ușor aceste zile de dinaintea minivacanței. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2018 Slabă activitatea pe aici ..... se pare că lumea se pregătește pentru minivacanța de 1 Mai ..... O seară frumoasă tuturor și bucurați-vă de fotbal ! P.S. AMR 35 de ore și ne punem în mișcare 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2018 si o seara frumoasa va doresc! Am avut multa treaba zilele astea si inca mai am, dar vine ea si relaxarea... AMR 1 zi... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2018 Seara buna va doresc si eu... Unde pleci @Flavius Ivan ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2018 La Letca Nouă Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2018 Noapte bună vă spunem și noi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2018 Neata în urmă cu 9 ore, Flavius Ivan a scris: La Letca Nouă Invitat special ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri